Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 Re-Craft krijgt een zomerse ‘Lime’ colorway

7 april 2020 11:18
De Nike Air Max 90 Re-Craft krijgt een zomerse ‘Lime’ colorway

Zoals vele van jullie weten bestaat het Air Max 90 model van Nike 30 jaar. Dat Nike hierdoor groots uitpakt is ook geen nieuws, de colorways op dit model blijven maar komen. Nu zijn er officiele beelden vrijgegeven van de nieuwste Nike Air Max 90 Re-Craft ‘Lime’. Deze sneaker is inmiddels al verkrijgbaar in de US samen met de Nike Air Max 90 Re-craft’ Orange. Hopelijk worden beide colorways ook binnenkort in de EU gereleased om de AM90 ook hier die zomerse tint te geven waar wij van houden. Houd ons daarom in de gaten!

De Nike Air Max 90 is al dertig jaar oud dit jaar. In 1990 kwam voor het eerst de Nike Air Max 90 uit in de colorway, Infrared. De ontwerper van de AM90 is niemand minder dan Tinker Hatfield. Deze iconische sneaker kent veel colorways en samenwerkingen. Dit jaar zijn zelfs voor het eerst de Air Max 90 badslippers verschenen.

Nike Air Max 90 Re-Craft ‘Lime’ | CW5458-100

De Air Max 90 blijft trouw aan zijn OG roots en beschikt over de materialen die we gewend zijn van het model. Het witte mesh over toe-box, het licht grijze suede op de overlays en de zwarte lederen mudguard. Voor de kleuren van de iconische AM90 details is gekozen voor een ‘Lime’ groene colorway. Deze retro-kleuren dragen bij aan de throwback-look en maakt ook deze Air Max 90 ‘Lime’ zoals we de AM90 zo goed kennen. De midzool is wit van basis, met de ‘Lime’ kleurige Wedge en een witte Air unit. De zwarte outsole . Dit zorgt ervoor dat er genoeg balans is waardoor het een echt plaatje is.

Release info

Helaas is er voor EU geen releasedatum vrijgegeven, dus is het nog maar de vraag of ze hier ook droppen. Ze zijn in de US vanaf $120 verkrijgbaar. De Nike Air Max 90 Re-Craft ‘Lime’ is er echt voor diegene die houden van een uitdaging. De sneaker straalt dit ook allemaal uit. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben je altijd up to date.

Nike Air Max 90 Re-Craft 'Lime'

CW5458-100 · Prijs vanaf €119,-

Naar alle aanbieders