Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 krijgt een ‘Solar Flare’ colorway

11 mei 2020 12:03
De Nike Air Max 90 krijgt een ‘Solar Flare’ colorway

De Nike Air Max 90 is één van de populairste modellen van Nike en het is je vast niet ontgaan dat deze dit jaar haar dertigste verjaardag viert. Om die reden is de Air Max 90 al meerdere keren verschenen in een nieuwe colorway en Nike is voorlopig nog niet klaar. De sneaker is opnieuw verschenen in een nieuwe colorway, deze keer met verschillende kleurrijke details. Dit nieuwe design is een toppertje voor de zomer, maar we zullen nog even moeten wachten voordat deze uitkomt.

De Air Max 90 is een van de bekendste en populairste modellen van Nike. We kunnen de sneaker tegenwoordig niet meer wegdenken uit onze schoenencollectie. Het is een echte liefhebber voor sneakerverzamelaars!

Nike Air Max 90 ‘Solar Flare’ | CZ3950-100

Deze nieuwste Nike Air Max 90 ‘Solar Flare’ heeft een witte basiskleur gekleed in mesh, met daaroverheen Pure Platinum overlays van leer. Daarbij beschikt de colorway over een Solar Flare kleurenschema. Zo is de kleur geel, lichtblauw en perzik terug te vinden in de sneaker. De Swoosh heeft een zwarte kleur gekregen evenals het teenprofiel op de outzool. De kleur geel is te zien in de outsole en in het gedeelte bij de veters. De air-unit heeft een lichtblauwe kleur gekregen, terwijl de perzik kleur terug komt in de tong. Het branding-logo op de tong en op de heel hebben ook een zwarte kleur gekregen. Kortom, een heerlijke bom van kleuren, maar toch nog steeds met een subtiele afwerking.

Het is nog niet bekend wanneer de sneaker precies zal releasen. We verwachten dat deze ergens aan het einde van de zomer online zal komen. Houd in de tussentijd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van deze release. Tot de sneaker online komt, kun je hieronder de afbeeldingen van de colorway bewonderen. Volg ons ook op sociale media voor de laatste sneaker nieuwtjes.

Nike Air Max 90 'Solar Flare'

CZ3950-100 · Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 'Solar Flare'
Nike Air Max 90 'Solar Flare'