Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 720 komt in ‘Black/Iridescent Green’

26 februari 2019 11:28
De Nike Air Max 720 komt in ‘Black/Iridescent Green’

Ruimtelijke details hebben tot nu toe een grote rol gespeeld in het nog korte bestaan van de Nike Air Max 720. Van de ‘Northern Lights’ colorway lancering tot verschillende nieuwe releases met opvallende kleurencombinaties. Het is duidelijk dat Nike veel inspeelt op gradients en iridescent details. Voor de volgende colorway heeft Nike de combinatie tussen zwart en Iriserend groen gelegd, genaamd de Nike Air Max 720 ‘Black/Iridescent Green’

Het bovenwerk van de Nike Air Max 720 bestaat uit gestructureerd zwart synthetisch materiaal als basis. Hier overheen komen de verschillende ‘Iridescent Green’ details naar voren. Deze details spelen vooral in op de abstracte details op de midsole en heel overlays van het bovenwerk. 

Op de midsole zit ook een plastic paneel. Dit paneel is voorzien van een glinsterend groene kleur wat de sneaker meer dynamiek geeft. Deze glinsterende details zien we niet alleen op de neus maar ook op de midsole terugkomen. Zichtbaar is ook de Air-unit die doorloopt tot de neus en dezelfde ‘Iridescent’ groene kleur heeft.

Al met al een heerlijke nieuwe colorway met een rustige vibe die vooral casual gedragen kan worden. De Nike Air Max 720 ‘Black/Iridescent Green’ wordt op 19 maart 2019 verwacht om 09:00 uur.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Max 720 'Throwback Future' - Greater China Exclusive

AO2924-010 · Prijs vanaf €206,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 720 Iridescent Green
Nike Air Max 720 Iridescent Green
Nike Air Max 720 Iridescent Green
Nike Air Max 720 Iridescent Green