Skip to content
Newsfeed

De Nike Air Max 1 krijgt ‘University Blue’ make-over

28 augustus 2023 16:00
De Nike Air Max 1 krijgt ‘University Blue’ make-over

Het is geen geheim dat de Air Max 1 onder vele liefhebbers een favoriet is. Daarom verwelkomen we graag een frisse kleurencombinatie op dit silhouet. De upcoming Nike Air Max 1 ‘University Blue’ zorgt ervoor dat de herfst van 2023 een vrolijk randje krijgt! Wanneer we de AM1 precies kunnen verwachten is nog niet helemaal duidelijk, hoogstwaarschijnlijk zien we de sneaker ergens in november 2023 in de schappen.

Bekijk hier de officiële foto’s van de opkomende release.

De ‘University Blue’ colorway van Nike kennen we maar al te goed, de bekende lichtblauwe kleur hebben we al zien langskomen op onder andere de Nike Dunk, de Air Jordan 1 en de Air Force 1, om er slechts een paar te noemen. Nu is het toch echt tijd dat de AM1 een nieuwe ‘University Blue’ make-over krijgt.

Air Max 1 university
Air Max 1 university

Het bovenwerk van de sneaker is grotendeels bedekt in mesh, met lichtgrijze suède overlays. De geliefde blauwe kleur is terug te zien op de Swoosh, de mudguards en enkele details zoals de eyestays.

De verwachte releasedatum van de Nike Air Max 1 ‘University Blue’ is momenteel nog niet bekend. houd onze releasekalender in de gaten voor alle updates rondom de release. Tot die tijd kun je nog even genieten van de officiële beelden van de sneaker.

Nike Air Max 1 'University Blue' zijkant
Nike Air Max 1 'University Blue' zijkant
Nike Air Max 1 'University Blue' bovenkant
Nike Air Max 1 'University Blue' achtekant
Nike Air Max 1 'University Blue' zijkant
Nike Air Max 1 'University Blue' neus
Nike Air Max 1 'University Blue' hiel