Skip to content
Upcoming

De Nike Air Jordan 1 Mid is toegevoegd aan de aankomende “To My First Coach” collectie!

30 maart 2021 10:00
De Nike Air Jordan 1 Mid is toegevoegd aan de aankomende “To My First Coach” collectie!

Ik denk dat ik voor elke atleet spreek als ik zeg dat zij hun eerste coach nog goed herinneren. De goede coaches die hen supporten en de weg vrij maakte om professioneel atleet te worden. Jordan brengt een speciale editie van de Air Jordan 1 “To My First Coach” collectie uit, als een knipoog naar deze coaches en een “thank you” om de boodschap te versterken.

Kenmerken

De aankomende Air Jordan 1 Mid, is de derde sneaker die wordt toegevoegd aan de To My First Coach collectie. De sneakers zijn naast de mix van warme pastel kleuren, vooral herkenbaar door de opvallende hangtag. Op de hangtag staat op de ene kant de boodschap TO MY FIRST COACH, en op de andere kant een THANK YOU. Vóór deze nieuwe Jordan werd toegevoegd aan de collectie, verscheen er al een Air Jordan 1 Low en een Air Jordan 1 Zoom CMFT. De pastel colorway van zachtblauw, geel en crimson zijn super fris. Ook heeft het model witte Swooshes, veters, en een witte zool. In combinatie met de lichte mesh voering en bijpassende tong is het de perfecte zomerschoen.

Los van de aantrekkelijke colorway, bestaat het silhouet ook uit een mix van suède en leer. Daarnaast zijn de voorvoet en Swoosh bedekt met een olifanten structuur. Check hieronder een paar gedetailleerde beelden!

Nike Air Jordan 1 Mid To My First Coach DJ6908-100
Air Jordan 1 Mid ''To my first coach'' | DJ6908-100
Nike Air Jordan 1 Mid To My First Coach DJ6908-100
By Hanzuying

Release informatie | DJ6908-100

In april 2021 released de Air Jordan 1 Mid To my first coach. Aan de sneaker zal een prijskaartje hangen van €170 euro. De sneaker zal verkrijgbaar zijn via Nike en geselecteerde retailers. Keep an eye open voor alle nieuwe updates over deze drop!

Houd onze nieuwspagina in de gaten om op de hoogte te blijven over de tofste sneaker related content. Check ook de releasekalender! Hiermee houden wij jullie op de hoogte over alle gedropte en upcoming releases.