Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 LV8 ‘Animal Swoosh’ is nu verkrijgbaar

12 mei 2020 11:51
De Nike Air Force 1 LV8 ‘Animal Swoosh’ is nu verkrijgbaar

De Nike Air Force 1 is de afgelopen tijd vele malen verschenen. De sneaker is razend populair en blijft maar tevoorschijn komen in nieuwe colorways. Nike is daarbij lekker bezig de afgelopen tijd. Er is namelijk sinds gister een nieuwe colorway verkrijgbaar op dit fantastische model. Eentje met een leuk detail voor de zomer.

Het Air Force 1 model is in de jaren ’80 ontworpen door Bruce Kilgore. De sneaker is zo populair dat hij zelfs op de tweede plek van best verkochte sneakers in Amerika staat. Daarbij is de Air Force 1 in al die jaren in meer dan 1700 colorways uitgebracht. Dit subtiele, maar toch legendarische model is vele malen gebruikt voor samenwerkingen met bijvoorbeeld Supreme. Dit is er eentje die we niet meer weg kunnen denken uit de sneakerwereld.

Nike Air Force 1 ‘Animal Swoosh’ | CW7567-101

Deze Air Force 1 Animal Swoosh beschikt over een overall wit lederen bovenwerk. In de sneaker bevinden zich goudkleurige details, zo is namelijk de Swoosh goudkleurig en het branding-logo op de tong is ook gekleed in een gouden tint. Wat deze sneaker zo speciaal maakt is de Swoosh. De Swoosh is afgewerkt met dunne synthetische dierenharen (ook wel ‘pony hair’ genoemd), wat een exotisch gevoel aan de sneaker geeft. Deze synthetische dierenharen bevinden zich alleen op de Swoosh aan de buitenzijde, want aan de binnenzijde van de sneakers vind je een leren Swoosh met een imitatie krokodillen print. Met de air-demping technologie in de zool loop je de hele dag comfortabel op deze te gekke sneaker!

De sneaker is sinds gister verkrijgbaar via Nike.com en diverse geselecteerde Nike-retailers zoals asphaltgold.com. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €120,-. Ben jij benieuwd welke sneakers er nog meer deze week releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender en download de Sneakerjagers app in de appstore! Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker.

Nike Air Force 1 'Animal Swoosh'

CW7567-101 · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 'Animal Swoosh'
Nike Air Force 1 'Animal Swoosh'
Images by Nike