Skip to content
Upcoming

De nieuwe Nike Dunk High EMB heeft een Lakers colorway gekregen

16 april 2021 20:00
De nieuwe Nike Dunk High EMB heeft een Lakers colorway gekregen

Nike Sportswear brengt binnenkort de Nike Dunk High EMB uit. De kleurcombinatie op de sneaker is een eerbetoon aan de Lakers, het basketbalteam dat Los Angeles represent. Lees verder voor meer details!

Kleuren van succes

Let’s talk about King James. De basketbal legend die de paars en gouden kleurcombinatie laat associëren met de kleuren van succes. Sinds Lebron James in 2018 een deal sloot met de Lakers, hebben we de paars en goude kleuren steeds vaker voorbij zien komen op allerlei soorten producten, waaronder Nike sneakers en kleding. De Nike Dunk High EMB “Lakers” is een officiële samenwerking met het basketbalteam. Check hier gedetailleerde beelden!

Nike Dunk High EMB Lakers | DH0642-001 'Court Purple'
Nike Dunk High EMB Lakers 'Court Purple' | DH0642-001

Het bovenwerk van deze Dunks is van paars en goud leer gemaakt. Daarnaast is er zwarte canvas/denim keperstof te zien op het middenpaneel, de enkel en teen. Verder zijn er nog zwarte details te zien op onder andere de veters, voering en tong. De Opti Yellow Swoosh zorgt voor een contrast op de kicks. De beroemde Lakers stijl lettertype herwerkt op de geborduurde 3D “NIKE”-logo op de hiel. Ook zie je throwback atletiek logo’s op de tong en binnenzolen. De witte tussenzolen, zwarte rubberen buitenzolen en groene insoles maken het ontwerp verder af.

Lakers Dunk DH0642-001
Nike Dunk High EMB Lakers 'Court Purple' | DH0642-001
Nike Dunk EMB Lakers DH0642-001
By Nike

Nike Dunk High EMB ‘Court Purple’ | DH0642-001

De EMB Lakers Dunk is wereldwijd verkrijgbaar vanaf donderdag 29 april 2021 om 09:00 uur. Er zal een prijskaartje aanhangen van €120,-. Check de retailers via de onderstaande knop.

Nike Dunk High EMB 'Court Purple'

DH0642-001 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders

Daarnaast dropt ook de Air Force 1 EMB die branding stijl van de Terminator zal nabootsen. Wil je nog meer opkomende releases checken? Ga dan naar onze releasekalender!

Ben je daarnaast benieuwd naar nog meer sneaker en streetwear related content? Check dan onze nieuwspagina! Als je de app nog niet hebt, download deze dan gemakkelijk hier. Zet je pushnotification aan en mis nooit meer een nieuwe release!