Skip to content
Upcoming

De nieuwe Air Jordan 1 High Zoom is gemaakt van gerecyclede materialen

29 mei 2020 10:18
De nieuwe Air Jordan 1 High Zoom is gemaakt van gerecyclede materialen

Jordan Brand zit de laatste tijd niet stil. Verschillende Jordans hebben al meerdere malen in onze releasekalander gestaan. De Air Jordan 1 High Zoom is voor het laatst uitgebracht afgelopen maart in de Racer Blue colorway. Deze keer komt de sneaker in een wel hele speciale colorway. De allernieuwste Air Jordan 1 High Zoom komt namelijk in een unieke mix van gerecycled materiaal. Een ding is zeker, dit is er een die we niet snel zullen vergeten!

De Air Jordan 1 begon als basketbalschoen voor Michael Jordan en is uiteindelijk uitgegroeid tot een razend populaire lifestyle sneaker. Als je een paartje wil scoren moet je er altijd snel bij zijn, de sneakers bij namelijk binnen no-time uitverkocht. De Air Jordan 1 Chicago Bulls gedragen door Michael Jordan tijdens de NBA is 1985 is laatst zelfs verkocht voor maar liefst een half miljoen dollar!

Air Jordan 1 High Zoom Space | CW2414-001

Deze Air Jordan 1 High Zoom is niet zomaar een colorway. De sneaker is namelijk gemaakt van gerecyclede materialen. Slijp rubberresten bevinden zich over de gehele outsole, daarbij heeft de midsole een witte kleur gekregen. Als we verder kijken naar het bovenwerk zien we dat deze gemaakt is van canvas in vervaagd zwart. De hiel wordt geaccentueerd met een gestikte rand in een Flash Crimson kleur. Dit effect komt terug in branding logo op de tong en in de veteruiteinden. Met het binnenschuim in de voering is deze sneaker helemaal compleet.

Wanneer de sneaker precies zal releasen is nog niet officieel bekend. We verwachten dat dit rond 12 augustus zal zijn. Nog even wachten dus, maar geniet tot die tijd hieronder van de afbeeldingen. Voor de exacte releasedatum kun je onze releasekalender in de gaten houden en volg ons op sociale media voor het laatste sneakernieuws!

Air Jordan 1 High Zoom Space
Air Jordan 1 High Zoom Space
Images by earlygvng