Skip to content
Brand

De beste outfits voor de herfst bij ASOS

7 september 2021 12:00
De beste outfits voor de herfst bij ASOS

De zomer is al bijna weer voorbij en dat betekent dat de herfst outfits weer uit de kast mogen. De dikke truien, sneakers en winterjassen mogen weer tevoorschijn komen en de korte broekjes gaan weer de kast in. Om je een beetje op weg te helpen bij het stylen van jouw nieuwe herfst outfits, hebben we hier een aantal outfits voor je gecreëerd. Ga fashionable de herfst in met de nieuwe collectie van ASOS.

De 00’s zijn terug

De 00’s zijn terug bij ASOS. De tijdperk die bekend staat om de vele motieven en kleurige outfits heeft zijn comeback gemaakt. Met de nieuwe collectie van ASOS dames kun jij er ook bij lopen zoals Britney Spears deed in de 2000’s. Voor de eerste outfit is er gekozen voor een toffe kleurige trui van ASOS. Dit statement piece is in combinatie met de corduroy rok en een sportief paar Nike Blazers met plateauzool de perfecte outfit voor het begin van de herfst.

Nike Wmns Blazer Low *Platform*

DJ0292 102 · Prijs vanaf €53,-

Naar alle aanbieders

Sweater weather

Een goede trui kan natuurlijk niet missen in de herfst. Of je nu voor een gebreide wollen trui gaat, of juist een oversized hoodie, een goede trui is een must voor het komende seizoen. Gelukkig heeft ASOS dames ruime keuze in truien en hoodies. Bij deze outfit is de aardbeien trui een eyecatcher en is in combinatie met de adidas Forum en een jeans de perfecte outfit om de regenachtige dagen door te komen.

adidas Originals Forum Exhibit Low

GZ5389 · Prijs vanaf €64,-

Naar alle aanbieders

Kom de regenachtige dagen door

Versla alle slechte weersomstandigheden met een goede en waterdichte tussenjas. Combineer een trenchcoat met een sportieve broek en Vans sneakers eronder, of ga juist voor een puffer jas. De nieuwe collectie van ASOS heeft een ruim aanbod in herfst-, en winterjassen.

Vans SK8-Hi Black White

VN000D5IB8C · Prijs vanaf €39,-

Naar alle aanbieders

Mix en match

Mix en match je favoriete hoodies en joggingbroeken komende herfst. Check de collectie van ASOS man voor de beste hoodies en meest comfertabele joggingbroeken. Maak je outfit af met de Nike Air Max 90 met pastelgroene swoosh.

Hopelijk heb je een beetje inspiratie op kunnen doen en check vooral ASOS voor nog meer geschikte outfits voor komend seizoen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram, Facebook en Twitter en houd onze releasekalender in de gaten voor alle opkomende sneakers.