Skip to content
Staff Picks

De beste Nike Air Max sneakers bij Klekt

12 januari 2022 09:30
De beste Nike Air Max sneakers bij Klekt

Bij Klekt shop je de beste Nike Air Max sneakers. Klekt verkoopt exclusieve sneakers zoals Yeezy’s, Air Jordan 1’s en dus ook Air Max modellen. Of je nu de release van de Patta x Nike Air Max 1 gemist hebt, of op zoek bent naar de Air Max 90 ‘Bacon’. Bij Klekt vind je de meest exclusieve modellen. Wij hebben onze favoriete picks op een rijtje gezet.

Klekt

Klekt is een Europese sneaker marktplaats en verkoopt naast deadstock paartjes, ook used sneakers. Het platform bestaat in 2022 zo’n 9 jaar en heeft een breed aanbod aan exclusieve sneakers. Zo ook de Nike Air Max collectie. Van de Air Max 1 tot aan de BW’s, bij Klekt vind je ze allemaal. Wij hebben onze favoriete picks geselecteerd. Let op: de prijs van de sneaker kan verschillen per schoenmaat.

Nike Air Max 90 NRG Bacon (2021)

Nike Air Max 90 NRG Bacon (2021)

Het eerste paartje uit de Klekt collectie, is de AM 90 ‘Bacon’. De ‘Bacon’ colorway maakte in 2004 voor het eerst zijn vertoning op het Air Max 90 model. In 2021 bracht Nike de colorway terug. Het paartje combineert de kleuren rood, roze en beige. De overlays zijn van suède en leer. De veterogen en hiel tab kleuren bruin.

Nike x CLOT AM 1 ‘Kiss of Death’ (2021)

Nike x Clot Air Max 1 'Kiss of Death' (2021)

Een andere release uit 2021, is deze Air Max 1 in samenwerking met CLOT. De ‘Kiss Of Death’ haalt inspiratie uit zijn voorgangers. Zo kwamen CLOT en Nike in 2006 met een eerste ‘K.O.D.’ AM1. Ook in 2013 verscheen een nieuwe variant. Alle drie de releases kwamen met een transparante toe box. Daarnaast kleurt deze sneaker beige en heeft het paartje oranje en rode details.

Air Max 97 UNDFTD Black ‘Militia Green’ (2020)

Nike Air Max 97 UNDFTD Black Militia Green (2020)

In 2020 kwam Nike met de Air Max 97 UNDFTD Black ‘Militia Green’. Dit paartje heeft een olijfgroene upper en combineert de materialen mesh en leer. Op de overlays is een lijn met ‘UNDEFEATED’ gestikt. Het paartje haalt zijn inspiratie uit de variant uit 2017, dat een ComplexCon exclusive was. Nu is de sneaker ook bij Klekt te verkrijgen.

Nike Air Max Tailwind V Skepta (2021)

Nike Air Max Tailwind V Skepta (2021)

Misschien wel een van de meest unieke release van 2021, is de Tailwind 5 in samenwerking met Skepta. Het model heeft een blauwe upper en combineert de kleuren zwart en zilver. Het design is geïnspireerd op een vlinder wat het een erg bijzondere sneaker maakt. Love it or hate it, maar de Tailwind 5 is er zeker eentje die opvalt in iedere outfit.

Nike x Patta Waves Noise Aqua (2021)

Nike x Patta Air Max 1 Waves Noise Aqua (2021)

Een andere belangrijke release uit 2021, was de Patta x Nike collectie. Onder de naam ‘The Wave’ brachten de twee namen vier verschillende Air Max 1’s uit. De tweede colorway was de ‘Noise Aqua’ en heeft een blauw met grijze upper. De golvende mudguard hint naar de ‘Wave’ en kwam ook op de andere colorways terug. De off-white middenzool en tong maken de sneaker af.

Nike x Travis Scott AM 270 ‘Cactus Trail’ (2020)

Nike x Travis Scott Air Max 270 'Cactus Trail' (2020)

Travis Scott is geen onbekende bij Nike. De rapper en artiest heeft in de afgelopen jaren verschillende sneakers ontworpen met Nike en komt in 2022 met de Air Max 1. De AM 270 werd in 2020 uitgebracht en komt in de bekende aardetinten. De 270 heeft een beige upper met dynamische strepen. Oranje, blauwe en bruine details maken de sneaker compleet.

Nike x Off-White Air Max 90 Black (2019)

Nike x Off White Air Max 90 Black (2019)

Voor degene die echt willen uitpakken, is er de AM90 in samenwerking met Off-White. Off-White staat bekend om zijn strakke designs met opvallende details. Dit komt goed terug op deze sneaker waar het zwarte bovenwerk gecombineerd wordt met witte en oranje details. Op de veters is het bekende Off-White tag te zien.

Nike x Patta AM 1 Waves ‘Black’ (2021)

Nike x Patta Air Max 1 Waves Black White (2021)

De ‘Black’ was de laatste colorway uit de samenwerking van Patta en Nike. Het paartje heeft evenals zijn voorgangers een golvende mudguard. De overlays kleuren zwart en op de neus is een kleine witte Swoosh gestikt. De schoen heeft een off-white middenzool wat het een retro look geeft. Ook komt het paartje met off-white veters.

Air Max BW Rotterdam (2021)

Nike Air Max BW Rotterdam (2021)

Nike bracht in 2021 ode aan de stad Rotterdam met de release van de AM BW ‘Rotterdam’. Het paartje was onderdeel van het BW ‘City Pack’ en kwam in de kleuren van de stad. De BW was met name een geliefde sneaker in de gabbercultuur in R’dam. Zo staat er op de tong ‘220 BPM’ gedrukt. Dit refereert naar het aantal beats per minute in hardstyle muziek.

Nike x Sean Wotherspoon Air Max 97/1 (2018)

Nike x Sean Wotherspoon Air Max 97/1

Als klap op de vuurpijl hebben we de Nike x Sean Wotherspoon Air Max 97/1 uit 2018. Voordat Sean Wotherspoon zich aanslot bij het team van adidas, bracht hij de AM 97/1 uit. De sneaker heeft een gekleurde upper en combineerd verschillende kleuren corduroy. Na de release ging het erg hard met het paartje en zo’n drie jaar later is het model nog steeds erg gewild.

Dit zijn onze persoonlijke favoriete uit de Klekt Air Max collectie. Mocht je liever zelf door de collectie willen scrollen, klik dan op de knop hieronder.