Skip to content
Upcoming

De ‘animal’ trend zet door, dit keer op de adidas Falcon

28 maart 2019 16:06
De ‘animal’ trend zet door, dit keer op de adidas Falcon

De rust was heel even terug gekeerd rondom de ‘animal’ trend, maar daar brengt adidas snel weer verandering in. adidas voegt namelijk verschillende animal prints toe op de adidas WMNS Falcon. Hiermee zet adidas de ‘animal’ trend weer door.

De details

De adidas Falcon is een WMNS only model. Dit houdt in dat de maten tot ongeveer maat 44,5 gaan. Door het gebruik van animal prints wordt deze female touch extra benadrukt. De upper bestaat uit 3 verschillende soorten animal prints, namelijk ‘Leopard’, ‘Zebra’ en ‘Reptile’. De ‘Leopard’ print heeft de herkenbare bruine kleuren. Dit geldt ook voor de ‘Zebra’ print, maar dan natuurlijk in het zwart en wit. Daarentegen bestaat de ‘Reptile’ print uit zwart met een opvallend blauwe achtergrond. Naast de looks zijn ook de feels een belangrijk element op deze sneaker. Zowel de ‘Leopard’ als de ‘Zebra’ print zijn namelijk gemaakt van pony hair. Hierdoor wordt het idee van een werkelijke vacht gecreëerd. Om hierin contrast toe te voegen, is de ‘Reptile’ print juist glanzend glad.

De opvallende upper is geplaatst op een geheel zwarte mid- en outsole. Dit geeft de sneaker een wat donkere uitstraling. Hierbij sluiten de binnenvoering, de tongue en de veters perfect aan. Een mooie afsluiting voor deze sneaker is de adidas branding in een gouden kleur. Deze branding is te vinden op de buitenste zijkant van de sneaker en bovenop de tongue. Al met al is deze sneaker wat aan de drukke kant, maar nog altijd past alles perfect bij elkaar waardoor de sneaker toch een rustige uitstraling krijgt.

De adidas WMNS Falcon ‘Animal’ zal releasen op vrijdag 15 april. Waarschijnlijk voor een prijs rond de €130,-. Geïnteresseerd? Blijf dan de releasekalender goed in de gaten houden!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas WMNS Falcon 'Animal'

F37016 · Prijs vanaf €146,-

Naar alle aanbieders
アニマルパターンのadidas Originals WMNS FALCON のショットが登場 (アディダス オリジナルス ウィメンズ ファルコン) [F37016]
アニマルパターンのadidas Originals WMNS FALCON のショットが登場 (アディダス オリジナルス ウィメンズ ファルコン) [F37016]
アニマルパターンのadidas Originals WMNS FALCON のショットが登場 (アディダス オリジナルス ウィメンズ ファルコン) [F37016]