Skip to content
Newsfeed

De Air Jordan Mid SE komt in grijze canvas colorway

4 november 2021 09:30
De Air Jordan Mid SE komt in grijze canvas colorway

Afgelopen jaar hebben we een hoop nieuwe Air Jordan Mids voorbij zien komen. Nu breidt Nike zijn collectie uit met een nieuwe grijze canvas colorway. Het paartje wordt in 2021 verwacht.

Air Jordan 1 Mid SE l DN4045-001

In de nieuwe colorway van de Air Jordan 1 Mid SE, zien we lichte kleuren voorbij komen. De AJ1 Mid komt in de kleuren wit, licht roze en grijs. De overlays en mudguard kleuren lichtgrijs en zijn van canvas. Dit doet het paartje ietwat zomers lijken. Ook de lichte kleur roze Swoosh combineert goed met de grijze tinten.

De upper van de sneaker bestaat uit wit leer en op de neus zijn perforatiegaatjes te vinden. De lichtroze Swoosh loopt door tot op de hiel. Op de hiel is ook het wing logo te zien. Deze kleurt hier wit. Het paartje komt met een wit paar veters en draagt een witte middenzool.

De buitenzool van het paartje heeft dezelfde grijze kleur gekregen als de mudguards en overlays. Op de binnenzool maakt de lichtroze kleur zijn vertoning en is het Jumpman logo in de ‘Atmosphere’ kleur op de zool gedrukt. Dit logo is ook op het label op de tong te zien en kleurt hier grijs.

De Air Jordan 1 Mid SE heeft nog geen officiële releasedatum. Wel zal het paartje in 2021 nog uitgebracht worden.

Air Jordan 1 Mid SE Grey
Air Jordan 1 Mid SE
Air Jordan 1 Mid SE
Air Jordan 1 Mid SE Grey
Air Jordan 1 Mid SE
Air Jordan 1 Mid SE
Air Jordan 1 Mid SE
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date