Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 4 ‘Fire Red’ keert eind dit jaar nog terug

20 maart 2020 18:21
De Air Jordan 4 ‘Fire Red’ keert eind dit jaar nog terug

De Air Jordan 4 ‘Fire Red’ komt dit jaar nog terug! Je zal nog heel even geduld moeten hebben maar op Black Friday 2020 is het zover. Dan kun jij deze sneakers bemachtigen bij Nike. De sneaker verscheen voor het eerst in 1989 en is nog enkele keren daarna teruggekeerd. Richting het eind van 2020 zal je dit paartje dus opnieuw weer kunnen kopen!

In 1989 verscheen de Air Jordan 4 voor het eerst. In de jaren die volgde zijn er een hoop andere modellen verschenen. Verder kennen de modellen van Jordan Brand een hoop samenwerkingen en verschillende colorways. De AJ 4 ‘Fire Red’. De sneaker dit dit jaar opnieuw uit zal komen is een echte release van het model uit 1989. De Fire Red colorway is overigens ook al verschenen op andere modellen.

Air Jordan 4 ‘Fire Red’ | DC7770-160 | Closer Look

Dit zal de eerst echte retro-release zijn van de Air Jordan 4 ‘Fire Red’ zijn. Waar bij de andere releases het Jumpman logo te zien was op de hiel, staat erop de release van 2020 het Nike Air logo op de hiel. De sneaker heeft een wit lederen bovenwerk met zwart en rode details. De zool heeft een Air paneel met daarbij rode details op de zool. De heel is zwart met wit gekleurd en heeft een rode ‘Nike Air’ branding. Op de tong van de sneaker is overigens een rood ‘Jumpman’ logo te zien. Het rood gaat verder op de lining van de sneakers en de plastic eyestays. Zoals het er nu naar uit ziet zal de AJ 4 ‘Fire Red’ voor zowel dames als heren verkrijgbaar zijn.

Op 27 november 2020 zal de Air Jordan 4 ‘Fire Red’ verschijnen. De prijs die je neer zal moeten leggen voor dit paartje is nog onbekend. Je zal nog even geduld moeten hebben om deze te gekke release te kunnen bemachtigen. Wij snappen dat dat nog erg ver van ons vandaan is maar ondertussen zijn er gelukkig een hoop andere releases waar je van kunt genieten! Houdt ook onze releasekalender en onze social media in de gaten om op de hoogte te blijven.


Air Jordan 4 Retro 'Fire Red'

DC7770-160 · Prijs vanaf €264,-

Naar alle aanbieders
Image by: zsneakerheadz
Air Jordan 4 Retro 'Fire Red'