Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Mid komt in een “top 3” colorway

30 oktober 2018 14:46
De Air Jordan 1 Mid komt in een “top 3” colorway

De Air Jordan 1 “Top 3” was een succes toen de colorway in 2016 uitkwam. Een mix van de drie meest geliefde kleuren van de Air Jordan 1 in één sneaker. Nu komt de Air Jordan 1 Mid in deze colorway.

De “Top 3” colorway bestaat uit drie verschillende OG colorways van de Jordan 1. Het zwart en rood van de “Bred” Colorway, zwart en blauw van de “Royal” colorway en het wit, rood en zwart van de “Chicago” colorway. Wat duidelijk te zien is dat op de neus van de Air Jordan 1 Mid de “Bred” colorway gebruikt is. Ook zien we de “Royal” colorway terug in de Jordan 1. De hak en hiel zijn namelijk blauw met zwart gekleurd. Ook is dit blauwe weer terug te vinden verder naar voren op de sneaker. Tenslotte is de “Chicago” colorway duidelijk terug te zien op het midden van het bovenwerk van de sneaker. Met de zwarte swoosh en het witte leer is hier duidelijk de “Chicago” colorway te zien. Ook de rode kleuren bij de enkel van de schoen refereren naar deze colorway.

De midsole van de Jordan is wit. De outsole is zwart. Wat opvalt is dat deze outsole op geen enkele van de OG colorways terug te vinden is. De veters zijn wit en het logo op de tong heeft alle kleuren die ook op de sneaker zitten.

De Air Jordan 1 Mid zal dit najaar verkrijgbaar zijn bij Nike. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Air Jordan 1 Mid “Top 3”

Releasedatum: November 2018
Prijs:
€110
Stylecode: 554724-124

Air Jordan 1 Mid "Top 3" Air Jordan 1 Mid "Top 3" Air Jordan 1 Mid "Top 3" Air Jordan 1 Mid "Top 3" Air Jordan 1 Mid "Top 3" Air Jordan 1 Mid "Top 3"