Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Low gespot in een UNC colorway

26 juli 2019 11:47
De Air Jordan 1 Low gespot in een UNC colorway

Een van de meest iconische colorways van de Air Jordan 1. We zagen al dat de UNC colorway waarschijnlijk zal terug komen op de Air Jordan 3. Nu komt deze geliefde colorway waarschijnlijk ook uit op de Air Jordan 1 Low. Dit betekent weer een te gekke colorway op de Air Jordan 1 Low.

De UNC colorway

De UNC colorway is natuurlijk geïnspireerd op de kleuren van het basketbalteam van de University of North Carolina. Dit was de universiteit waar Michael Jordan speelde voordat hij ongekende successen behaalde in de NBA met de Chicago Bulls. Het tenue van de University of North Carolina Tarheels is lichtblauw gekleurd met wit. Deze kleuren zijn uiteraard terug te vinden op de Air Jordan 1 Low.

Zo zien we, op het bovenwerk van de sneaker, North Carolina Blue terug komen. In combinatie met de witte panelen zoals bij de toebox, tong en onder de Swoosh springt het blauw er goed uit. Daarnaast is de Nike en Jordan branding subtiel terug te vinden op de Low. Zo kunnen we zien dat de Swoosh blauw gekleurd is en zal het Jordan wings logo in het wit terug te vinden zijn op de hak van de sneaker. Op de tong is het Nike SB logo te zien.

Eerder zagen we op de Nike SB Jordan 1 Low ook een kleine Jumpman op de toebox van de sneaker. Of dat bij deze colorway ook het geval is kunnen we nog niet zeggen. Wat we wel kunnen zeggen is dat de Air Jordan 1 waarschijnlijk op zaterdag 10 augustus zal uitkomen bij Nike.com en geselecteerde retailers. Hij zal verkopen voor €110,-.

Air Jordan 1 Low
Air Jordan 1 Low