Skip to content
Upcoming

De adidas Yeezy Boost 700 V2 krijgt transparante delen

31 maart 2021 13:49
De adidas Yeezy Boost 700 V2 krijgt transparante delen

De eerste beelden van een nieuwe adidas Yeezy sneaker zijn gedeeld. Het bekende Boost 700 V2 model krijgt een nieuwe colorway met een speciale twist. Er zijn namelijk transparante delen te zien op de sneakers. Ben je benieuwd waar? Bekijk dan de adidas Yeezy Boost 700 V2 snel hieronder!

adidas Yeezy Boost 700 V2
Image via Instagram @yeezymafia

adidas Yeezy Boost 700 V2

De adidas Yeezy Boost 700 V2 heeft een lichte colorway gekregen. Opvallend aan dit design, is dat de upper uit transparante delen bestaat. Zo zie je onder een soort gaasachtig synthetisch materiaal, andere lagen zitten. Hieronder zie je bijvoorbeeld de stoffen eyelets waar de veters aan zijn verbonden. Verder valt de bruine outsole op, onder de dikke witte Boost zool. Ook zijn de dynamische lijnen van het Boost 700 V2 weer op de sneaker verwerkt.

Het is niet bevestigd, maar er gaan speculaties rond dat de schoen duurzame materialen bevat. adidas heeft namelijk een nieuw materiaal genaamd “PRIMEGREEN” geïntroduceerd. Dit is een duurzame constructie van ten minste 50% gerecyclede materialen.

Yeezy

Kanye West blijft met zijn Yeezy merk zijn schoenencollectie vernieuwen. Zijn unieke designs zijn keer op keer snel uitverkocht. De futuristische sneakers vallen op en elk ontwerp past goed bij het Yeezy concept. Sinds 2020 worden er ook unieke slippers gecreëerd, waaronder de Yeezy Slides met open teen en de Foam Runners. Daarnaast dropte het merk in 2021 ook een nieuw model: de Yeezy 450. De rare zool zorgde voor controversie, maar hier lijkt Kanye zich niks van aan te trekken. Een zwarte variant van het model staat al op de planning.

Yeezy
Image via Instagram @yeezymafia

Wanneer de adidas Yeezy Boost 700 V2 met transparante delen zal releasen, is helaas nog niet gedeeld. Wellicht dat het paar al in de zomer van 2021 uit zal komen, hier zouden de lichte kleuren en de transparante upper zeer geschikt voor zijn. Houd ondertussen onze Releasekalender en onze Blog goed in de gaten, hier houden we je op de hoogte van de nieuwste sneakerreleases!