Skip to content
Newsfeed

De adidas Yeezy Boost 350 ‘Pirate Black’ keert terug

22 augustus 2022 21:00
De adidas Yeezy Boost 350 ‘Pirate Black’ keert terug

De welbekende ‘Pirate Black’ colorway keert terug op de adidas Yeezy Boost 350. De sneaker kleurt all-black en heeft rode details op de hiel. Het is nog niet bekend wanneer de ‘Pirate Black’ uitkomt. Wel kunnen we de colorway in 2023 verwachten.

De adidas Yeezy Boost 350 ‘Pirate Black’ keert terug. De colorway werd in augustus 2015 geïntroduceerd en werd al snel razend populair. In 2016 kreeg de colorway zijn laatste restock en sindsdien is de ‘Pirate Black’ onder de radar gebleven. Nu, zo’n zes jaar later, zien we de eerste beelden van een nieuwe variant.

De adidas Yeezy Boost 350 ‘Pirate Black’ heeft een Primeknit upper. Deze kleurt zwart met grijs en heeft een gemêleerd motief. De sneaker heeft een sock-like design, wat het een comfortabel paartje maakt. Ook op deze variant zien we het kenmerkende Yeezy lacing-system terugkomen.

De ‘Pirate Black’ wordt ondersteund door de Boost-zool. Deze geeft de sneaker demping en comfort. De middenzool kleurt all-black en heeft een gestreept motief gekregen. Een opvallend detail op de ‘Pirate Black’, is het element op het middenpaneel. Hier is een petrol-kleurig, suède element geplaatst met het adidas logo erin gedrukt.

De adidas Yeezy Boost 350 ‘Pirate Black’ heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de sneaker hoogstwaarschijnlijk in de zomer van 2023 verwachten. Bekijk hieronder de eerste beelden van het paartje en houd onze releasekalender in de gaten voor de laatste updates.

adidas Yeezy Boost 350 Pirate Black
adidas Yeezy Boost 350 Pirate Black
adidas Yeezy Boost 350 Pirate Black
adidas Yeezy Boost 350 Pirate Black