Skip to content
Newsfeed

De adidas Ultra Boost 5.0 heeft een “Creators Only” colorway

31 augustus 2021 15:00
De adidas Ultra Boost 5.0 heeft een “Creators Only” colorway

Adidas vergroot zijn collectie Ultra Boost’s en dit keer doen zij dit met de adidas Ultra Boost 5.0 DNA in een ‘Creators Only’ colorway.

De Ultra Boost werd voor het eerst in 2015 geïntroduceerd en werd ontworpen als een high-performance runner. Over de jaren heen breidde adidas deze collectie uit met verschillende varianten en modellen, waaronder dus de Ultra Boost 5.0 DNA.

De ‘Creators Only’ colorway van de schoen komt overeen met de Ultra Boost 20 ‘Oreo’. Beide schoenen delen hetzelfde kleurenschema in zwart en wit.

adidas Ultra Boost 5.0 DNA ‘For Creators Only’ | GY1188 

Het bovenwerk van de adidas Ultra Boost 5.0 DNA bevat drie grafische printjes. Aan de zijkant van de schoen zitten de drie welbekende strepen van adidas verwerkt. Deze strepen liggen als een soort kooi over de middenvoering van de sneaker heen. De kooi is wit, terwijl de strepen zelf zwart zijn. Ook de veters van dit model zijn wit.

Net als de middenzool is de tong van het silhouet zwart. Op de tong zit nog een zwarte adidas tag. De schoen bevat een boost-demping die verwerkt is in de zool. Dit zorgt voor het ultieme comfort wanneer je de schoen draagt.

Aan het achterstuk van de middenzool staan de woorden “Creators only” in het wit geschreven. Verder bevat de schoen een witte buitenzool, die matcht met de witte hiel clip op de hiel. Bekijk de beelden van de schoen hieronder.

De adidas Ultra Boost 5.0 ‘Creators Only’ heeft helaas nog geen exacte releasedatum. Wil jij op de hoogte gehouden worden over de nieuwste sneaker releases? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers App.

Adidas Ultra Boost 5.0 DNA 'Creators Only'
Adidas Ultra Boost 5.0 DNA 'Creators Only'
Adidas Ultra Boost 5.0 DNA 'Creators Only'
Adidas Ultra Boost 5.0 DNA 'Creators Only'