Skip to content
Upcoming

De adidas Supercourt ‘Crystal White’ is onderdeel van het ‘Home of Classics’ pack van adidas

28 oktober 2019 17:00
De adidas Supercourt ‘Crystal White’ is onderdeel van het ‘Home of Classics’ pack van adidas

De adidas Supercourt is geïnspireerd op de klassieke modellen die de regels aan hun laars lapten en komt terug als een nieuwe klassieker. En met het “Home of Classics” pack toont adidas een eerbetoon aan adidas sneakers die veel levenservaringen met zich meedragen. In dit blog lichten wij de adidas Supercourt ‘Crystal White’ uit.

De adidas Supercourt is ontstaan uit 50 jaar aan iconische lederen sneakers en hierbij zijn allerlei ontwerp elementen uit het verleden gebruikt. Hiermee is er een nieuwe sneaker voor een nieuwe generatie ontstaan. Het “Home of Classics” pack is gecreëerd in samenwerking met Trippin, dit is een wereldwijde gemeenschap die culturen verbindt. En met deze collectie weerspiegelen ze dus hoe iemand zich door de wereld heen beweegt. De sneakers zijn gemaakt om te dragen en om dingen mee te beleven. De Supercourt krijgt extra veel colorways in het “Home of Classics” pack en vandaag geven we jullie een exclusieve look van de adidas Supercourt ‘Crystal White’.

adidas Supercourt ‘Crystal White’ | EE6034

De basis van de sneaker is gemaakt van wit leer. Op de toebox en hiel en tong zijn er beige suède lagen te vinden. De binnenkant van de sneaker is ook beige. Op de hiel is het logo er in gedrukt en op de tong is het logo juist goud. De veters en zool zijn weer wit. Op de zijkant vind je ook de geperforeerde drie strepen van adidas. De sneakers hebben ook de Ortholite zool wat zorgt voor meer comfort en stabiliteit, ze lopen dus ook nog eens super lekker!

De sneaker is verkrijgbaar bij adidas en geselecteerde retailers voor een prijs van ongeveer €90,-. Houd onze Releasekalender in de gaten voor alle updates en scroll naar beneden voor exclusieve foto’s!


adidas Supercourt 'Crystal White'

EE6034 · Prijs vanaf €45,-

Naar alle aanbieders
adidas Supercourt 'Crystal White'
adidas Supercourt 'Crystal White'
adidas Supercourt 'Crystal White'
Images: Sneakerjagers