Skip to content
Upcoming

De adidas Stan Smith ‘Snake Skin’ is nu verkrijgbaar

7 april 2020 16:30
De adidas Stan Smith ‘Snake Skin’ is nu verkrijgbaar

Dat Stan Smith een geliefd model is van het merk adidas is inmiddels al wel bekend bij iedereen. Nu hebben ze een gloednieuwe colorway toegevoegd aan de Stan Smith collectie voor de dames. De adidas Stan Smith ‘Snake Skin’. De sneaker maakt gebruik van lakleer en slangenprint. Voor diegene die ze gelijk al helemaal zien zitten, de sneaker is nu al verkrijgbaar via adidas voor 99,95,-. Lees snel verder voor alle informatie die je nodig hebt.

Het Stan Smith model was eigenlijk een tennisschoen die gemaakt is door adidas. De naam is vernoemd naar de Amerikaanse tennis speler ‘Stan Smith’. Hij speelde in de jaren ’60 tot de ’80’s. De sneaker heeft een simpel en klassiek uiterlijk, maar hij is zeker niet saai. De sneaker heeft ook veel samenwerkingen mogen meemaken en heeft veel colorways doorstaan. En er beloven zeker weten nog veel meer te komen.

adidas Stan Smith ‘Snake Skin’ | FV3422

De sneaker is voorzien van een mooi glad wit lakleer. Op de hiel patch is er heel subtiel een zwart imitatie-slangenleer bevestigd. De branding op de branding van de tong en hiel komt in een luxe Metallic Gold colorway. Verder heeft de sneaker een witte tussenzool en een rubberen buitenzool. De kleuren die gebruikt zijn, zijn Cloud White/Core Black/Gold Metallic. Deze Stan Smith is een perfecte sneaker om je zomerse outfit helemaal af te maken. Vooral het imitatie-slangenleer op de hiel geeft de sneaker net wat meer smoel. Die zorgt ervoor dat deze sneaker een echte must is.

Release info

De adidas Stan Smith ‘Snake Skin’ is nu verkrijgbaar via adidas voor 99,95,-. Dus dames haast je, want deze schatjes zullen hard gaan. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers? Check dan onze releasekalender. Daar vind je alle releases van de tofste sneakers. Zo ben je altijd up to date.

adidas Stan Smith 'Snakeskin'

FV3422 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders
Images by: adidas