Skip to content
Brand

adidas Member Week komt met Golden Ticket, ‘Towelie’ restock en meer

30 september 2022 18:48
adidas Member Week komt met Golden Ticket, ‘Towelie’ restock en meer

Van 30 september 2022 tot en met 6 oktober 2022, komt adidas opnieuw met een Members Week voor hun leden van de adiClub. In deze week zullen er verschillende sneakers en collecties droppen in de adidas CONFIRMED app, ook maak je kans op bijzondere prijzen, zoals een Golden Ticket die deze keer dagelijks zal worden verloot.

Maar dat is nog niet alles! Er zullen verschillende nieuwe workouts klaar staan in de Running en Training apps, om zo een gezamenlijk doel van 300 actieve uren te bereiken. Tijdens deze Members Week viert adidas jouw uniekheid en alles wat jou jou maakt!

adiClub

Members Week zet de leden van adiClub in het zonnetje, met adiClub heb je toegang tot het beste van adidas. Het is een lidmaatschapsprogramma waarmee je met je activiteit punten kunt verdienen. Door middel van die punten kun je een niveau omhoog gaan. Onderweg zul je worden beloond met verschillende acties.

Daarnaast heb je met je lidmaatschap toegang tot verschillende evenementen en winacties. Het lidmaatschap is gekoppeld aan de adidas winkel, website en alle apps. Zo kun je overal gebruik maken van exclusieve producten en ervaringen.

adiclub

Members Week

De Members Week loopt van 30 september 2022 tot en met 6 oktober 2022. Opnieuw zullen er tijdens deze week verschillende drops zijn, speciale aanbiedingen en nog veel meer. Deze Members Week viert adiClub jou, haar, hem, hen en ons. Wat begint bij de release van de Wakanda Forever collectie.

Wakanda Forever

adiClub leden krijgen tijdens de Members Week eerder toegang tot de Wakanda Forever collectie die wereldwijd zal gaan releasen op 7 oktober 2022. De collectie viert de aankomende film van Marvel: Black Panther: Wakanda Forever en bevat footwear en apparel. Elk item in de collectie is geïnspireerd op zowel de kleding als de wapenuitrusting wat wordt gedragen in Wakanda.

wakanda forever

Naast de collectie zal er een training klaarstaan in de adidas Runtastic app. De training komt volledig in een Black Panther-thema, wat zorgt voor een unieke ervaring en uitdaging. Het is een 15 minuten durende workout, gebaseerd op de actievolle sequenties en dynamische personages van de film en wordt aangevuld met muziek geïnspireerd door de wereld van Wakanda.

Als kers op de taart maak je kans op een replica van het kostuum en een gesigneerde poster van ‘Black Panther: Wakanda Forever’. Iedere Marvel fan zou hieraan mee willen doen!

Authentic Balance Yoga

Niet alleen zal de Wakanda Forever collectie beschikbaar zijn. Deze Members Week nodigt iedereen, ongeacht lichaam, uit om de mat op te gaan met de nieuwe lichaamsneutrale Authentic Balance yogacollectie.

De collectie komt in inclusieve maten voor alle geslachten, met de toevoeging van mannen maten XS – 4XL. De collectie is gemaakt te passen, te rekken en te ondersteunen voor ieder lichaam. adidas wilt stereotypen doorbreken en meer mensen te inspireren naar de mat te komen. Celebrate every body!

Stitched Classics

Als laatste zal tijdens de Members Week de Stitched Classics collectie beschikbaar zijn. De collectie bestaat uit tees, broeken, hoodies, puffer jackets en drie unisex trainers en laat zien hoe basiskleding op verschillende manieren kan worden gedragen.

Leden die iets uit de collectie kopen, kunnen hun T-shirt verder personaliseren in hun dichtstbijzijnde flagship store. De lancering benadrukt dat het er niet om gaat wat je draagt, maar hoe je het draagt.

Stitched classics

Daarnaast kan je een limited-edition T-shirt winnen die geborduurd is door kunstenares Fiancé Knowles. Knowles is een kunstenares uit Kaapstad, Zuid-Afrika en staat bekend om haar levendige borduurkunstwerken.

Golden Ticket

Natuurlijk kan het Golden Ticket ook deze keer niet ontbreken. Met het Golden Ticket win je automatisch een maand lang iedere raffle in de adidas CONFIRMED app. Gedurende de week kunnen members zich via de app aanmelden voor de loting van het ticket. Wat anders is dan andere keren, is dat deze keer iedere dag een Golden Ticket zal worden verloot. Meer kans op winst!

adidas Members Week Golden Ticket

South Park x adidas Campus 80 Towelie

Als klap op de vuurpijl zal de South Park x adidas Campus 80 Towelie gaan droppen in de adidas CONFIRMED app. De sneaker zal gaan releasen op 6 oktober 2022! South Park is één van de meest bekende geanimeerde sitcoms en Towelie is een icoon van de ‘Stoner’ cultuur.

South Park x adidas Campus 80 Towelie adidas Members Week
South Park x adidas Campus 80 Towelie adidas Members Week
Foto’s van Sneakerjagers

Het bovenwerk komt in een lichtpaarse kleur met witte details. Wat opvallend is aan het paartje is dat de buitenkant van badstof is gemaakt. De witte details komen in leer, zodat deze meer opvallen.

Natuurlijk zijn er kleine details toegevoegd die verwijzen naar Towelie. De ogen van het karakter op de tong vallen als eerste op. Op de binnenkant van de tong zijn bekende quotes van hem gedrukt zoals: ‘I have no idea what’s going on‘ en ‘Don’t forget to bring a towel‘.

South Park x adidas Campus 80 Towelie adidas Members Week
South Park x adidas Campus 80 Towelie adidas Members Week

Het mooiste aan het paartje is dat de ogen van Towelie rood zijn gekleurd. Waardoor hij er stoned uitziet, daarom heeft hij ook zijn 4/20 release gemist.

South Park x adidas Campus 80 Towelie adidas Members Week

Als je kans wilt maken op deze prijzen en de evenementen wilt bijwonen, wees er dan zeker van dat je een adiClub-lid bent. Ben je nog geen lid? Schrijf je dan snel in via de button hieronder!

Houd onze nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates met betrekking tot de adidas Members Week. De Members Week loopt van 30 september tot en met 6 oktober 2022.