Skip to content
Brand

De adidas Members Week gaat binnenkort van start

25 september 2022 20:13
De adidas Members Week gaat binnenkort van start

De adidas Members Week gaat binnenkort weer van start in de adidas CONFIRMED app. Tijdens deze week worden members in het zonnetje gezet en kunnen zij kans maken op het Golden Ticket. Ook worden er gedurende de week van 30 september tot en met 6 oktober 2022 verschillende sneakers gereleased in de app.

adidas Members Week

De adidas Members Week keert dit jaar terug en komt met bijzondere acties. Tijdens de Members Week maken adidas members kans op bijzondere prijzen in de adidas CONFIRMED app. Dit is de derde jaar dat adidas zijn members in het zonnetje zet en doet dit met exclusieve acties en releases.

Zo krijgen members exclusief toegang tot kleding en sneaker drops. Met deze week wil adidas hun dankbaarheid tonen aan de community en doet dit met inspirerende talks, bijzondere releases en winacties. Tijdens de vorige Members Week dropte adidas sneakers in samenwerking met Kerwin Frost, Jeremy Scott en Pharrell Williams.

adidas Members Week 2022

Dit jaar komt adidas met een speciale “Wakanda Forever” collectie en kunnen members kans maken op een volledig prijzenpakket, inclusief een gesigneerde print. Gedurende de week kunnen members meedoen met verschillende workouts en meetrainen met Chris Nikic. Daarnaast kun je in het Scratch & Win spel kans maken op draadloze oortjes van adidas.

Golden Ticket

Als klap op de vuurpijl komt adidas dit jaar met het Golden Ticket. Deze prijs geeft de gelukkige winnaars een maand lang toegang tot exclusieve drops in de CONFIRMED app, zo ook op de Yeezy collectie. Gedurende de week kunnen members zich via de app aanmelden voor de loting van het ticket.

adidas Memebers Week Golden Ticket

Iedere ochtend opent de adidas CONFIRMED app de draw voor het Golden Ticket. Dit betekent dat er iedere dag een nieuwe winnaar bekend gemaakt wordt. Via de meldingen van de app blijf je op de hoogte van de trekkingen van het Golden Ticket en kun je meedoen met de winactie. Met het Golden Ticket win je automatisch een maand lang iedere raffle in de adidas CONFIRMED app waar jij je voor hebt ingeschreven.

Het Golden Ticket is na de Members Week in te wisselen in de CONFIRMED app. Van 7 oktober tot en met 6 november 2022 krijg je met het ticket toegang tot alle releases in de app. Na deze periode moet je je zoals gewoonlijk weer inschrijven voor raffles.

adidas CONFIRMED app

Naast het Golden Ticket kun je ook kans maken op een uniek Stitched Classics t-shirt van borduurkunstenaar Fiancé Knowles. Knowles is een kunstenares uit Kaapstad, Zuid-Afrika en staat bekend om haar levendige borduurkunstwerken. De prints zijn geïnspireerd op popcultuur en de schoonheid van de natuur.

adidas Members Week

Via de loting in de adidas CONFIRMED app kun je nu kans maken op een exclusief exemplaar. Gedurende de Members Week zullen hier de ene actie na de andere in getoond worden. Vergeet dus niet de adidas CONFIRMED app te downloaden en word lid voordat de Members Week van start gaat.

Houd onze nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates met betrekking tot de adidas Members Week en maak kans op de meest toffe prijzen. De week gaat op 30 september van start en loopt door tot 6 oktober 2022.