Skip to content
Upcoming

De adidas adiMoji Pack

14 maart 2018 12:16
De adidas adiMoji Pack

De adidas adiMoji Pack die gedragen werd door bekende NFL spelers zal nu ook in de winkels verschijnen. De “adiMoji” pack brengt een hele nieuwe variatie op de voetbalschoenen. Zo zullen de volgende emoticons op de voetbalschoenen staan: 100punten, vuur, ijs, de geit, vliegend geld, geld (olie)druppels en zakken volg geld.  De voetbalschoenen zijn geïnspireerd door de pop-cultuur uit Amerika en moeten een bericht afgeven.

Elke emoji heeft een eigen betekenis. Hieronder hebben wij voor jullie aangegeven waar elke emoji voor staat:

?: Dit staat voor de wedstrijden waar alles gebeurt in het heetst van de strijd. Er zal flink gestreden worden en dat levert vuur op!


❄: Dit is voor spelers bedacht die zo rap en behendig zijn dat het lijkt alsof de tegenstander op ijs staat. Hij kan de snelle bewegingen van jou niet bijhouden.


Olie-geld (wellicht een nieuwe emoticon): Deze staat voor Texas waar heel veel bekostigd wordt met het geld dat verdiend wordt met de verkoop van olie.


?: Dit staat voor het geld dat spelers soms wel niet verdienen met het beoefenen van de sport.


?: Je hebt de maximale score bereikt, 100 punten! Het is tijd voor een stap hoger om opnieuw de beste te worden op een ander niveau.


?: Dit staat voor het Amerikaanse GOAT. Dit staat voor Greatest Of All Time. Deze schoen is bestemd voor spelers die het in zich hebben om de beste aller tijden te worden.


?: Geinspireerd op de liefde van Snoop Dogg voor glitter and glamour en uiteraard goud!


De adiMoji pack zal zeer gelimiteerd zijn en het is niet zeker of deze voetbalschoenen ook in Nederland gereleased gaan worden. Wat wel zeker is, is dat ze op 14 maart in Amerika gereleased worden.

Laat ons in ieder geval weten wat jullie van deze gruwelijke adiMoji pack vinden!