Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 2

16 januari 2022 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 2

Het jaar is pas net begonnen, maar er worden al een hoop nieuwe kicks gekocht. Het overzicht met de vijf bestverkochte sneakers van week 2 staat dan ook vol met verschillende modellen. Heb jij al een paartje gekocht om 2022 mee te beginnen?

Top vijf bestverkochte sneakers van week 2 (2022)

Iedere week brengen wij van Sneakerjagers een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de desbetreffende week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van alle paartjes bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Nike Air Force 1 Cut-Out Swoosh ‘Black’ | DR0143-101

De Nike Air Force 1 Cut-Out Swoosh ‘Black’ heeft een wit bovenwerk gemaakt van leer. Ook de midden- en buitenzool van dit paartje zijn in het wit.

De Swoosh op de zijkant steelt de show. Uit de Swoosh is een kleinere Swoosh gesneden. De mini Swoosh is op de hiel geplaatst. Beide Swooshes zijn in het zwart, net zoals de rest van de Nike branding op dit paar.

Nike Air Force 1 Cut-Out Swoosh 'Black'

DR0143-101 · Prijs vanaf €106,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Cut-Out Swoosh 'Black'

2. Nike SB Ishod Wair ‘Light Olive’ | DC7232-300

De Nike SB Ishod Wair ‘Light Olive’ is gemaakt om mee te skaten. Het bovenwerk bestaat voornamelijk uit suède in een lichtbruine kleur. Het zijpaneel van deze sneaker heeft een ribbel patroon in het zwart. De Swoosh, kraag en tong van dit paar zijn ook in het zwart.

Naast zwart en bruin zitten er ook rode accenten op de kicks. Op de neus zit een kleine rode Swoosh en de tussenzool rondom de hiel heeft ook dezelfde kleur. De middenzool is zwart en de buitenzool heeft dezelfde kleur als het bovenwerk.

Nike SB Ishod Wair 'Light Olive'

DC7232-300 · Prijs vanaf €63,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers

3. Nike Wmns Dunk High Up ‘Yellow’ | DH3718-105

De Nike Wmns Dunk High Up ‘Yellow’ heeft een verfrissend kleurenschema. Het bovenwerk is gemaakt van leer en heeft dubbele overlays. De basis van het paartje is in het wit.

De overlays en buitenzool hebben een opvallende gele kleur. Ook de extra mini Swoosh aan de zijkant heeft deze kleur gekregen. De grotere Swoosh is in het lichtgrijs. De middenzool is net als de basis van het bovenwerk in het wit.

Nike Wmns Dunk High Up 'Yellow'

DH3718-105 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders
Nike Wmns Dunk High Up 'Yellow'

4. New Balance 990v4 Version 4 ‘Grey’ | M990VS4

De New Balance 990v4 Version 4 ‘Grey’ heeft een bovenwerk van diverse materialen. De basis van het bovenwerk is gemaakt van mesh. De overlays zijn gemaakt met een combinatie van varkenssuède en leer.

Het bovenwerk van deze 990v4 bestaat uit verschillende grijze tinten. Op de tong staat het MADE in USA logo. Ook de ‘N’ op de zijkant is in het grijs. Onder de kraag zit een rood label met ‘Version 4’ er op.

New Balance 990v4 Version 4 'Grey'

M990VS4 · Prijs vanaf €198,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers

5. Air Jordan 1 Acclimate ‘Dusty Pink’ | DC7723-500

We sluiten het overzicht met de vijf bestverkochte sneakers van de week af met de Air Jordan 1 Acclimate ‘Dusty Pink’. Dit paar is speciaal ontworpen voor de winter en kan een hoop weersomstandigheden weerstaan. Daarnaast is het paar gevoerd met een warm materiaal, waardoor jij geen koude voeten krijgt.

Het bovenwerk van deze Jordan 1 bestaat uit verschillende materialen zoals leer en rubber. De overlays en de basis bestaan uit verschillende roze tinten. De Swoosh op de zijkant is wit.

Air Jordan 1 Acclimate 'Dusty Pink'

DC7723-500 · Prijs vanaf €56,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Acclimate 'Dusty Pink'

Zit jouw nieuwe paartje niet in deze lijst? Klik dan op de knop hieronder voor alle populaire sneakers van dit moment.