Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 19

15 mei 2022 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 19

De zondag is weer aangebroken en dat betekent dat we weer kijken naar de bestsellers van de week. In het overzicht met de vijf bestverkochte sneakers van week 19 zitten een hoop verschillende silhouetten. Wellicht vind jij jouw volgende zomerse paartje in deze lijst.

Top vijf bestverkochte sneakers van week 19 (2022)

Elke week brengen wij van Sneakerjagers een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de desbetreffende week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van alle paartjes bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. M&M’s x adidas Forum Low ‘Yellow’ | GY6317

De bestverkochte sneaker van de week is de M&M’s x adidas Forum Low ‘Yellow’. Dit paar kwam uit een pack van zes colorways, waarin elke kleur van de chocoladesnack werd gerepresenteerd.

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van leer. De upper is opgedeeld in geel met wit. Op de branding op de tong en op de buitenzool zit een chocoladebruine kleur, net als op de voering. Aan de zijkant van de schoen is ook M&M’s branding te vinden.

M&M's x adidas Forum Low ' Yellow'

GY6317 · Prijs vanaf €41,-

Naar alle aanbieders
M&M's x adidas Forum Low 'Yellow'

2. Nike Air Max 90 ‘Wolf Grey’ | DR0145-001

De Nike Air Max 90 ‘Wolf Grey’ heeft een licht kleurenschema. Door dit kleurenschema past deze sneaker bij een hoop verschillende outfits.

Het bovenwerk van de AM90 is gemaakt van mesh en leer. Op de toebox en rondom de kraag kleurt het mesh lichtblauw. De overlay en mudguard zijn gemaakt van leer en hebben verschillende grijze tinten gekregen. De Swoosh is in het wit waardoor deze er duidelijk uitspringt.

Nike Air Max 90 'Wolf Grey'

DR0145-001 · Prijs vanaf €134,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 19

3. adidas ZX 9000 ‘Pulse Yellow’ | GY4680

De adidas ZX 9000 ‘Pulse Yellow’ heeft een groovy colorway. De sneaker brengt je meteen terug naar de jaren tachtig.

Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van mesh, leer en suède. De basis is van mesh en in het wit. Op de neus en overlay rondom de veters zit de ‘Pulse Yellow’ kleur. Deze kleur is ook terug te vinden op de hielkap. Op de rest van de elementen wordt gebruik gemaakt van een combinatie met turkoois en paars.

adidas ZX 9000 'Pulse Yellow'

GY4680 · Prijs vanaf €64,-

Naar alle aanbieders
adidas ZX 9000 'Pulse Yellow'

4. Air Jordan Legacy 312 ‘Black’ | CD7069-004

Afgelopen woensdag kwam de Air Jordan Legacy 312 ‘Black’ uit. De sneaker heeft een lage kraag, maar toch een ruige uitstraling.

Het bovenwerk van deze Air Jordan is voornamelijk gemaakt van leer in het zwart. Op de neus en op de hiel zien we de bekende olifantenprint van Jordan. Om wat meer kleur toe te voegen aan het silhouet is de Swoosh in het lichtblauw en is de voering rood.

Air Jordan Legacy 312 'Black'

CD7069-004 · Prijs vanaf €70,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 19

5. Air Jordan 1 Retro AJKO ‘Syracuse’ – Rush Orange | DO5047-801

We sluiten het overzicht met de vijf bestverkochte sneakers van week 19 af met de Air Jordan 1 Retro AJKO ‘Syracuse’ – Rush Orange. Dit paar is een echte eye-catcher.

Op het bovenwerk van deze Air Jordan wordt vooral gebruik gemaakt van canvas. De overlays hebben een oranje kleur. Ook op de Swoosh zit deze kleur, maar de Swoosh is gemaakt van leer. De rest van het bovenwerk is in een lichtgrijze kleur.

Air Jordan 1 Retro AJKO 'Syracuse' - Rush Orange

DO5047-801 · Prijs vanaf €76,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Retro AJKO 'Syracuse'  - Rush Orange

Zit jouw volgende zomerpaartje toch niet in dit overzicht? Maak je geen zorgen. Klik op de knop hieronder om de meest populaire paartjes van dit moment te bekijken.