Skip to content
Upcoming

Craig Green x adidas Originals dropt 7 november

5 november 2020 17:33
Craig Green x adidas Originals dropt 7 november

Ontwerper Craig Green en adidas Originals gaan opnieuw een samenwerking aan. Samen brengen ze de nieuwe Craig Green x adidas Kontuur III uit in 2 colorways. De samenwerking zal vanaf zaterdag 7 november 2020 om 00:00 uur verkrijgbaar zijn.

Craig Green is een Britse modeontwerper. Sinds 2012 heeft hij zijn eigen label genaamd Craig Green. Al eerder werkte de ontwerper samen aan een project met adidas. Hier hebben ze sneaker ontworpen die stonden voor vrijheid en experimenteren. Opnieuw zien we veel creativiteit in de samenwerking.

Craig Green x adidas Kontuur III

Veel verschillende materialen zijn te vinden op het bovenwerk. De adidas Kontuur III komt in samenwerking met Craig Green in 2 colorways. Een ‘Legend Earth’/’Core Black’ en de ‘Core Black.’ Beide sneakers hebben een metallic bovenwerk, wat wordt afgewisseld door suède overlays. Ook de borduursels zijn erg opvallend, wat de sneaker een extra toffe uitstraling geeft. Nog opvallender is de zool. Deze heeft de look van de adidas Mundial Team, wat een voetbalschoen is. Het is een rubberen zool en zorgt voor stabiliteit. Op de oversized tong van de sneaker, staan allebei de merken vermeld. Ook op de zijkant van de sneaker, naast de ’three-strips’ is ‘Craig Green’ geborduurd.

Onder aan dit blog zijn allebei de colorways te bekijken. De Craig Green x adidas Kontuur III dropt zaterdag 7 november 2020 om 00:00 uur. Voor €219,95 zijn de sneaker van jou!

Houd onze releasekalender en blogs in de gaten, op deze manier mis je nooit een release. Extra geheugensteuntje nodig? Volg ons op Instagram voor meer nieuwtjes, release reminders en extra sneaker content.

Craig Green X adidas Kontuur III 'Legend Earth'

FY7695 · Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders
Craig Green x adidas Kontuur III
Craig Green x adidas Kontuur III

Craig Green X adidas Kontuur III 'Core Black'

FY7696 · Prijs vanaf €91,-

Naar alle aanbieders
Craig Green x adidas Kontuur III
Craig Green x adidas Kontuur III