Skip to content
Upcoming

Coming soon: Air Jordan 1 Low ‘Tri-colored Ribbons’

1 augustus 2020 12:39
Coming soon: Air Jordan 1 Low ‘Tri-colored Ribbons’

De Air Jordan 1 is een razend populair model, en ook het lage variant valt erg goed in de smaak. Dat is maar goed ook van Jordan Brand heeft al een hoop nieuwe te gekke colorways gereleased. Daar komen er nog veel meer bij, en daar hoort onder andere deze toffe colorway bij. Dit keer is de Air Jordan 1 Low iets anders dan we gewend zijn, want de sneaker heeft een upgrade gekregen!

De Air Jordan 1 is erg geliefd, dit model gaat al jaren mee. Wat begon als een basketbal schoen groeide snel uit tot meer. Ondertussen zijn er ongekend veel colorways en samenwerkingen op dit model losgelaten. De AJ 1 komt is een high, mid en low variant.

Air Jordan 1 Low ‘Tri-colored Ribbons’ | CV4892-100

Het bovenwerk van deze colorway bestaat uit een witte lederen basis, deze is afgewerkt met blauw en oranje details. Zo zijn de mudguards, de lacepanels en de heel van de sneaker blauw gekleurd. Dit wordt compleet gemaakt door de fel oranje swoosh. Wat natuurlijk opvalt aan de sneaker is de ‘Ribbon’ die op het middenpaneel te zien is. Het Jumpan logo zien we zoals gewoonlijk op de tong van de sneaker en op de insole. De Air Jordan Branding zien we in het wit terug op de hiel. Wij kunnen niet wachten op dit te gekke paartje!

Wanneer deze colorway precies gereleased zal worden is nog onbekend, maar tot die tijd kan je dit paartje hieronder bekijken. De sneaker zal bij Nike gereleased worden. Neem ook een kijkje in de releasekalender en volg ons op social media, zo ben jij altijd op de hoogte van de laatste updates in de sneaker wereld!

Images by: Nike