Skip to content
Upcoming

Closer look: adidas Yeezy Boost Basketball ‘Quantum’

17 juni 2019 11:35
Closer look: adidas Yeezy Boost Basketball ‘Quantum’

De laatste paar maanden gaan de geruchten en afbeeldingen al rond van een waarschijnlijk nieuwe Yeezy genaamd Yeezy Basketball ‘Quantum’. Vorige maand zagen we Kim Kardashian al lopen op dit nieuwe Yeezy model maar er was toen nog weinig te zien. Dankzij Jaysse Lopez, hebben wij betere beelden gekregen op de lang verwachte adidas Yeezy Boost Basketball “Quantum”.

De Yeezy Basketball is het meest unieke Yeezy model dat er op dit moment is. Het nieuwe model komt in een “Quantum” colorway. De zijkant van de sneaker is bekleed met een golvende zebra print. Half doorzichtige mesh strepen gaan door de golvende zebra print heen zoals bij de Yeezy Boost 350 V2. Voor extra support is er taping toegevoegd op de hiel. Voorop de toebox is een licht grijze suède patch toegevoegd, die ook te zien is op de Yeezy 700 modellen. Een half doorzichtige midsole met waarschijnlijk een BOOST erin maakt deze nieuwe hoge Yeezy compleet.

Met de vele leaks die we binnenkrijgen kunnen we de adidas Yeezy Boost Basketball “Quantum” binnenkort verwachten. Check up close afbeeldingen van het nieuwste Yeezy model hieronder en houd onze releasekalender in de gaten!


View this post on Instagram

YZY 🏀 #twojskicks

A post shared by Jaysse Lopez (@twojskicks) on

Yeezy Boost Basketball "Quantum"
Yeezy Boost Basketball "Quantum"
Images by Jaysse Lopez