Skip to content
Upcoming

Chinatown Market x Converse creëren een UV gevoelige sneaker

1 augustus 2019 14:29
Chinatown Market x Converse creëren een UV gevoelige sneaker

Converse is de laatste tijd flink bezig geweest met verschillende samenwerkingen. De meest opvallende samenwerking van dit moment is misschien wel Chinatown Market x Converse. Zij zetten samen namelijk wel een heel bijzondere collectie neer. Zowel de Converse Chuck Taylor Low als Hi verandert van kleur zodra het materiaal in contact komt met uv straling.

De details

Eén paar sneakers kopen, en er eigenlijk twee krijgen. Dat kan nu met de sneakers uit de Chinatown Market x Converse collectie. Samen hebben zij namelijk de Converse Chuck Taylor Low en Chuck Taylor Hi voorzien van UV gevoelig materiaal op de uppers. Hierdoor veranderen de uppers van kleur wanneer deze worden blootgesteld aan direct zonlicht. Wanneer de sneakers niet worden getriggerd door UV straling, dan zijn de uppers voorzien van lichte kleuren die zelfs bijna wit ogen. Maar als je buiten komt met deze sneakers aan je voeten, dan verschijnt er een flinke kleurexplosie. De Chuck Taylor’s zijn namelijk verdeeld in verschillende vlakken die elk een andere kleur krijgen. Zo zien we blauw, oranje, paars en Fuschia terugkomen op de uppers.

Om aan dit rijtje van kleuren nog een extra kleur toe te voegen, vind je op de tong de fel gele branding van Chinatown Market. De Converse branding kan uiteraard niet ontbreken, dit is te zien op de hiel van beide sneakers. De interessante uppers van de Chuck Taylor’s zijn geplaatst op een witte midsole. Dit sluit ook weer mooi aan op de clean witte veters. Als je dacht dat de upper als enige opvallende kleuren zou dragen, dan heb je het mis. De outsole is namelijk ook nog voorzien van 4 verschillende kleuren die uiteraard mooi aansluiten op de upper.

De Chinatown Market x Converse collectie is al in kleine getale gereleased tijdens ComplexCon Chicago dat plaats heeft gevonden op 20 en 21 juli 2019. Ook Waren deze sneakers op dat moment verkrijgbaar via de website van Chinatown Market. Maar we hebben goed nieuws voor de liefhebbers van deze collectie, want morgen, vrijdag 2 augustus, vindt er een waarschijnlijk een wereldwijde release plaats. Wil jij één van deze pareltjes bemachtigen? Check dan hieronder de Storelists om te zien waar ze verkrijgbaar zullen zijn!


Converse Chuck Taylor Ox X China Town Market

166599C · Prijs vanaf €35,-

Naar alle aanbieders
Chinatown Market x Converse
Chinatown Market x Converse

Converse Chuck Taylor Hi X China Town Market 'White'

166598C · Prijs vanaf €51,-

Naar alle aanbieders
Chinatown Market x Converse
Chinatown Market x Converse
Chinatown Market x Converse
Images by: Converse/Chinatown Market