Skip to content
Newsfeed

Candace Parker is de nieuwe president van adidas vrouwenbasketbal

12 mei 2024 08:00
Candace Parker is de nieuwe president van adidas vrouwenbasketbal

Nadat Candace Parker onlangs haar pensioen heeft genomen en haar zestienjarige samenwerking met adidas markeerde, is ze nu door adidas benoemd als de nieuwe president van adidas vrouwenbasketbal!

In haar nieuwe functie zal Parker nauw samenwerken met het merk om een krachtig platform te bouwen dat zich richt op het beïnvloeden en verbeteren van de toekomst van vrouwensport.

Voor mij is het aanvaarden van deze nieuwe leiderschapsrol een zeer persoonlijke volgende stap in mijn adidas-reis. Van de middelbare school tot aan de universiteit, het profspel en nu dit, deze benoeming door adidas toont onze gedeelde toewijding aan het maken van betekenisvolle veranderingen en het stellen van nieuwe standaarden voor de toekomst van vrouwensport. Het draait niet alleen om producten; het gaat om het leiden van een beweging gericht op innovatie, vertegenwoordiging en toegankelijkheid.

Candace Parker

Door Candace Parker te benoemen tot president van vrouwenbasketbal, bevestigt adidas hun inzet voor het versterken van vrouwen in het basketbal en erkent het Candace’s blijvende impact als drijvende kracht voor verandering en ambassadeur van de sport.

Als visionair, zowel op als buiten het veld, opent ze een nieuw tijdperk van inclusief en transformatief leiderschap in de sportindustrie.

Benieuwd wat er nog meer speelt in de wereld van sneakers en sport? Neem dan een kijkje op de Sneakerjagers nieuwspagina!