Skip to content
Upcoming

Bugs Bunny viert 80 jarig bestaan in samenwerking met Converse

22 oktober 2020 12:55
Bugs Bunny viert 80 jarig bestaan in samenwerking met Converse

Bugs Bunny bestaat dit jaar al 80 jaar en dat wordt gevierd in samenwerking met Converse. Natuurlijk kan dit niet zomaar voorbij gaan en daarom pakken ze groots uit! Op 27 oktober zullen er 3 verschillende modellen gedropt worden in verschillende colorways. Welke dat precies zijn kan je hieronder vinden.

Bugs Bunny is een personage van de tekenfilmserie Looney Tunes. Bunny Bugs kwam in 1940 voor het eerst op tv en is ondertussen een van de meest bekende tekenfilmfiguren. Een van de meest bekkende zinnen van het tekenfiguur is ”What’s up Doc?”. Dit komt dan ook terug op het bovenwerk van verschillende sneakers die zijn voortgekomen uit de samenwerking tussen Bugs Bunny en Converse.

Bugs Bunny X Converse ’80th Anniversary’

Met deze samenwerking wordt er gebruik gemaakt van drie verschillende Converse modellen. Dit zijn de Pro, de Chuck Taylor All Star en de Chuck 70. Alle drie de sneakers hebben verschillende colorways met hierop elementen van Bugs Bunny. Naast de te gekke sneakers komen er ook nog verschillende kleding items zoals hoodies, t-shirts en sweaters. Deze kan je op onderstaande afbeelding bekijken!

Bugs Bunny X Pro Leather

De Converse Pro wordt omgetoverd tot een prachtige sneaker. Het bovenwerk bestaat uit een beige suède bovenwerk in combinatie met blauw/grijs en oranje details. De wortel op de hak van de sneaker verwijst naar Bugs Bunny. Op de sneaker staat de bekende slogan ‘What’s up Doc?’

Bugs Bunny X Chuck Taylor All Star

Op de Converse Chuck Taylor All Star zien we de meeste colorways. Om te beginnen heeft een van de colorways een compleet rood bovenwerk met op de zijkant het hoofd van Bugs Buny. Op de tong zien we de branding waarop staat dat Bugs Bunny dit jaar alweer 80 jaar bestaat.

De zwarte colorway beschikt natuurlijk ook over een afbeelding van Bugs Buny met zijn welbekende wortel. Ook hier op de tong van de sneaker zien we de branding van Bugs Bunny in samenwerking met Converse.

Dan is er nog de Converse Chuck Taylor All Star Low met hierop een wit bovenwerk en Bugs Bunny meerdere malen afgebeeld. Op de binnenkant van de tong staat ‘What’s up Doc’. Dit is een van de meest bekende zinnen van Bugs Bunny die ook vaker terug komt op verschillende sneakers.

Bugs Bunny X Converse Chuck 70

De Converse Chuck 70 heeft een grijs kleurig bovenwerk dat bestaat uit imitatiebont. Dit verwijst naar de grijze vacht van Bugs Buny, op de hak van de sneaker zien we Bugs Bunny’s hoofd.

Op 27 oktober zal dit geweldige pack sneakers en kleding droppen bij Converse. Houdt ons in de gaten op social media om op de hoogte te blijven van alle sneaker releases of bekijk de releasekalender. Hieronder kan je de Bugs Bunny sneakers van Converse bekijken en natuurlijk de kleding items.


Bugs Bunny X Converse 80th anniversary
Bugs Bunny X Converse 80th anniversary
Bugs Bunny X Converse 80th anniversary
Bugs Bunny X Converse 80th anniversary