Skip to content
Newsfeed

Bodega en Saucony releasen de Grid Shadow 2 ‘Jaunt Woven’

8 februari 2024 13:33
Bodega en Saucony releasen de Grid Shadow 2 ‘Jaunt Woven’

Bodega en Saucony slaan opnieuw de handen ineen. Het begon allemaal in 2008, toen ze voor het eerst samenwerkten en het Courage TR-pack uitbrachten. Nu, in 2024, met meer dan 43 gezamenlijke ontwerpen op hun naam, staan ze op het punt om een nieuw ontwerp te gaan releasen. Op 23 februari 2024 zal het duo de Grid Shadow 2 ‘Jaunt Woven’ gaan droppen.

🎨 Colorway: ‘Hemp’
#️⃣ Stylecode: S70830-1
📅 Release: 23/02/2024

Het ontwerp van de Grid Shadow 2 ‘Jaunt Woven’ staat voor eenvoud en duurzaamheid. Het bovenwerk laat de stoffen zien in hun pure, ongekleurde staat, wat de colorway extra natuurlijk maakt. En door gebruik te maken van eco-vriendelijke materialen zoals hennep, katoen en gewassen canvas, laat de collab zien dat ze deze keer echt gegaan zijn voor een duurzaam design.

De natuurlijke tinten worden aangevuld met opvallende neon groene geborduurde branding en helderrode toe bumpers, die een levendige touch geven aan het geheel.

Op 23 februari 2024, vanaf 18:00 uur, kun je de Bodega x Saucony Grid Shadow 2 ‘Jaunt Woven’ scoren op bdgastore.com. Maar je kunt de sneakers ook vinden in de winkels van Bodega in Boston en Los Angeles.

Wist je dat Jae Tips in 2024 ook weer samen gaat werken met Saucony? Lees hier alles over de onthulling van de Jae Tips x Saucony ProGrid Omni 9!

Bodega Saucony
Bodega Saucony
Bodega Saucony
Bodega Saucony