Skip to content
Newsfeed

Jae Tips toont volgende Saucony collab

25 juni 2024 16:40
Jae Tips toont volgende Saucony collab

Muzikant Jae Tips breidt zijn samenwerking met Saucony uit. Het duo werkt sinds 2023 al samen en hebben in het verleden verschillende, kleurrijke sneakers uitgebracht. In 2024 kunnen we twee colorways van de Saucony Matrix verwachten; ‘Burgundy’ en ‘Blue Pink’.

Jae Tips is een welbekend gezicht bij Saucony. In 2023 onthulde de artiest zijn eerste sneaker collab met het Amerikaanse merk: de Jae Tips x Saucony Grid Azura 2000 ‘Remember Who Fronted’. Kort daarna bracht het duo de Saucony Grid Shadow 2 ‘What’s The Occasion’, gevolgd door een Saucony ProGrid Omni 9 release.

Tijdens Paris Fashion Week dat vorige week plaatsvond, werd Jae Tips gespot in twee colorways van een nog niet eerder gebruikt silhouet; de Saucony Matrix. De sneaker verscheen in een bordeauxrode en een roze met blauwe colorway. Evenals zijn voorgaande collabs, gebruiken ook deze twee sneakers veel kleur.

De Saucony Matrix heeft een dynamisch design. Het bovenwerk combineert de materialen suède en mesh. Op het middenpaneel zijn grove elementen geplaatst die de sneaker structuur en dimensie geven. Beide colorways gebruiken zilveren details op het middenpaneel. Evenals bij voorgaande collecties is het logo van Savior, Tips’ eigen label, te zien.

Het is nog niet bekend wanneer de Jae Tips x Saucony Matrix ‘Burgundy’ en ‘Blue Pink’ zullen releasen. Bekijk de eerste beelden van de sneakers hieronder en houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates.

Jae Tips x Saucony Matrix
Jae Tips x Saucony Matrix
Jae Tips x Saucony Matrix
Jae Tips x Saucony Matrix
Jae Tips x Saucony Matrix
Jae Tips x Saucony Matrix
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date