Skip to content
Newsfeed

Jae Tips onthult de Saucony ProGrid Omni 9

19 januari 2024 08:42
Jae Tips onthult de Saucony ProGrid Omni 9

Jae Tips en Saucony kwamen voor het eerst samen in mei 2023 voor de release van de Saucony Grid Azura 2000 ‘Remember Who Fronted’. Sindsdien hebben de man uit de Bronx en het merk uit Massachusetts ons nieuwsgierig gemaakt naar meer. Nu, in 2024, geeft Jae Tips eindelijk een gedetailleerde sneak peek van de Saucony ProGrid Omni 9.

De Saucony ProGrid Omni 9 werd oorspronkelijk ontworpen als hardloopschoen, en als eerbetoon aan zijn debuut in 2010 is het silhouet nu omgetoverd tot een levendige explosie van kleuren, die uitsluitend bedacht kon worden door Jae Tips.

Het bovenwerk springt vooral in het oog door roze en paarse tinten. Voor een pittig contrast zijn opvallende blauwe accenten toegevoegd aan de zool en de Saucony-branding op het middenpaneel. Als laatste mag de kenmerkende Savior-branding niet ontbreken, deze siert de hiel op de plek waar normaal gesproken de ‘Omni’ tekst te vinden is.

Naar verwachting zal de Jae Tips x Saucony ProGrid Omni 9 gaan droppen in de herfst van 2024. Blijf vooral op de hoogte van de laatste updates door regelmatig de Sneakerjagers nieuwspagina te bezoeken.

Jae Tips x Saucony ProGrid Omni 9
Jae Tips x Saucony ProGrid Omni 9
Jae Tips x Saucony ProGrid Omni 9