Skip to content
Brand

Black Week sales bij SNIPES met tot wel 50% korting

26 november 2022 10:10
Black Week sales bij SNIPES met tot wel 50% korting

Net als veel andere winkels komt SNIPES deze week met hoge sale acties. De winkel heeft momenteel twee verschillende acties lopen. Één voor de Black Week, van maandag 21 november tot maandag 28 november 2022, waar je 20% korting krijgt op alle merken en zelfs 50% op SNIPES items.

De andere sale is de Black Weekend sale, die loopt van donderdag 24 november tot en met maandag 28 november. Tijdens Black Weekend zijn alle online artikelen 50% afgeprijsd.

We hebben een aantal items uit de uitverkoop hieronder voor jullie in een overzicht geplaatst. Misschien zit er iets voor je tussen! Wanneer je op de knop onder het item klikt, kun je het artikel kopen. Als er niets voor je tussen zit, bekijk dan de volledige SNIPES Black Week sale door op onderstaande knop te klikken.

Black Week sale items

Nike WMNS Therma-FIT Synthetic-Fill Hooded Parka

Deze Nike Therma-FIT Synthetic-Fill Hooded Parka is ideaal om je warm te houden nu de temperaturen snel dalen. De Nike Therma-FIT technologie isoleert je tegen het koude weer en houdt de wind tegen.

Nike WMNS Phoenix Fleece High-Waisted Oversized Sweatpants

Deze oversized joggers hebben extra beenruimte voor een comfortabele en aansluitende pasvorm. De hogere geribde riem rust hoger op je heupen voor een comfortabel gevoel en een gedurfde look.

Nike WMNS Air Max 90

Het Nike Air Max 90 silhouet is één van de bekendste silhouetten ooit. Het tijdloze ontwerp en de comfortabele pasvorm maken hem onmisbaar in ieders garderobe. Deze AM90 is speciaal voor de dames en combineert de kleuren wit, sail en rood.

Snipes Small Logo Plaid Puffer Jacket

Het is het seizoen voor puffer jackets. Puffers zijn niet alleen een lust voor het oog, maar houden je ook warm en comfortabel. Dit specifieke exemplaar heeft een geruit ontwerp met blokpatronen over het hele oppervlak waardoor je zeker opvalt!

Nike Air VaporMax Plus

Het Nike Air VaporMax Plus silhouet is een combinatie van de gewaagde Nike Air Vapormax en de klassieke Nike Air Max Plus. Deze sneaker zal hoofden doen omdraaien en tegelijkertijd de hele dag comfort bieden!

EightyFive Jeans with Zipper

Met deze jeans van EightyFive laat je iedereen zien dat je een echte fashionista bent. Wat deze jeans zo bijzonder maakt is de rits bij de beenopeningen, deze helpen je om altijd de beste pasvorm te hebben, voor welke look je ook gaat.

Aape Moonface Coach Jacket

Het Aape Moonface Coach jack is ideaal voor als de temperaturen weer beginnen te stijgen en het tijd is om de winterjassen te laten vallen. De jas heeft een gelikt zwart design met witte tekst op de voorkant en de mouw en is bovendien erg licht van gewicht.

Black Weekend sale items (online-only)

Sixth June Heart Pinned Hoodie

De Heart Pinned Hoodie van Sixth June is een bijzonder item. Het is niet zomaar een grijze hoodie met een hart erop. Dit hart is geborduurd wat het een pluche uitstraling geeft en er zit een speld door het hart met ‘Sixth June’ erop geschreven.

Nike Sportswear Club Fleece Crew

Het volgende item is unisex en heeft eigenlijk geen introductie nodig. De Nike Sportwear Club Fleece Crewneck is eenvoudig maar niet te missen in je collectie. Het is comfortabel, stijlvol en makkelijk te stijlen in één!

Karl Kani Retro Reversible Teddy Puffer Jacket

Het volgende item is weer een puffer jacket, deze keer van Karl Kani. Wat deze jas bijzonder maakt is dat hij omkeerbaar is. De ene kant heeft teddy materiaal om je warm te houden en de andere kant is van canvas met bandana patronen.

Salomon XT-Rush Utility

We hebben ook iets voor outdoor liefhebbers. De Salomon XT-Rush Utility is ontworpen voor stedelijk gebruik, maar ook voor het verkennen van nieuw terrein. Het is een comfortabele sneaker met winterse eigenschappen en functionele, beschermende details.

Carhartt WIP Relevant Parties Vol.2 Sweat

Tot slot hebben we dit sweatshirt van Carhartt WIP. De Relevant Parties Vol.2 Sweat is een mix van katoen en polyester en de zware feel zorgt voor een goede en comfortabele pasvorm.

Herinnering: de Black Week sale is geldig van maandag 21 november tot maandag 28 november, terwijl de Black Weekend sale begint op donderdag 24 november en ook eindigt op maandag 28 november.

De gepresenteerde artikelen zijn slechts een fractie van wat SNIPES te bieden heeft. Wil je de hele collectie zelf bekijken, klik dan op de knop hieronder! En houd onze sale pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van alle Black Week deals.