Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 98 krijgt ook de ‘Black Leopard’ look.

25 februari 2019 15:53
De Nike Air Max 98 krijgt ook de ‘Black Leopard’ look.

Met de enorm populaire Nike Air Max 1 WMNS ‘Leopard’ was de Animal print weer helemaal terug in the picture. Vorige week heeft Nike de ‘Black Leopard’ Air Max 1 aangekondigd. Dit keer zijn er beelden vrijgekomen van een Nike Air Max 98 ‘Black Leopard’. Nike is weer van plan om een pack uit te brengen met deze colorway.

Waar de Air Max 98 eigenlijk vorig jaar 20 jaar is geworden merken we sinds 2019 dat Nike pas actief het model weer aan het releasen is. Zo zijn er dit jaar al verschillende colorways uitgebracht, zoals de Chinese New Year colorway.

Voor de volgende Air Max 98 release staat, zoals we al gezegd hebben, de animal Leopard print weer centraal. Waar we normaal de natuurlijke kleuren zien bestaat deze ‘Black Leopard’ uit wat meer opvallende kleuren.

Als we verder kijken naar deze release zien we toch nog wel wat leuke details. We starten wel eerst bij het bovenwerk. Het bovenwerk bestaat voornamelijk uit een zwaret lederen upper. Over deze upper zien we de animal print in het blauw en zwart op de underlayer op de bovenkant van de sneaker. Hier overheen zitten wat leuke details gemaakt van ponyhair met rode swooshe en AIR-branding op de heel. Aan de binnenkant van de sneaker is de rode patch in een rood/zwarte animal print gemaakt. Deze kleurencombinatie zien we ook terugkomen op het zooltje in de sneaker. Als finishing touch heeft de sneaker over de gehele breedte een 3M lining.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike WMNS Air Max 98 Premium 'Black Leopard'

BV1978-001 · Prijs vanaf €121,-

Naar alle aanbieders
Images: Nike.com