Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 1 Premium Black Leopard BV1977-001 releasedatum

21 februari 2019 14:03
Nike Air Max 1 Premium Black Leopard BV1977-001 releasedatum

Het houdt niet op! Naast de razend populair release van de Nike Air Max 1 ‘Leopard’ en de ‘surprise drop’ van de Nike Air Max 1 Premium Animal ‘Snake’ komt Nike met een derde ‘Animal’ georiënteerde sneaker, namelijk de Nike Air Max 1 Black Leopard.

De Nike Air Max 1 Premium Black Leopard BV1977-001 heeft een zwarte basis gecombineerd met Habanero Red and Racer Blue. De upper gaat gekleed in zwart mesh en leer. De mudguard is bekleed in Racer Blue suede met de bekende ‘Leopard’ print. De Swoosh op de zijkant is bekleed met het opvallende Habanero Red suede en is tevens voorzien van een ‘Leopard’ print. Een ‘Animal’ uitvoering zal een ‘Animal’ uitvoering niet zijn zonder de bekende ‘fur’ of ‘pony hair’.

De Nike Air Max 1 Premium Black Leopard sneaker is namelijk afgerond met ‘pony hair’ op de hiel en heeft een zwarte mid- en out-zool. Naast de Air Max 1 zal deze ‘Black Leopard’ colorway ook verschijnen op de Air Max 95 en de Air Max 98.

Helaas voor vele mannen is dit ook weer een WMNS uitgave en zal de sneaker verkrijgbaar zijn tot en met maat 44,5. De releasedatum voor deze Nike Air Max 1 Premium Black Leopard staat op 1 maart 2019 om 09:00 uur. Check voor meer info de Releasekalender.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike WMNS Air Max 1 Premium 'Black Leopard'

BV1977-001 · Prijs vanaf €199,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 1 Premium Black Leopard
Nike Air Max 1 Premium Black Leopard
Nike Air Max 1 Premium Black Leopard
Nike Air Max 1 Premium Black Leopard
Images: Nike.com