Skip to content
Newsfeed

Billie Eilish x Nike droppen duurzame Air Force 1

5 december 2022 11:48
Billie Eilish x Nike droppen duurzame Air Force 1

Zangeres Billie Eilish en Nike zetten de volgende stap in hun samenwerking. Het duo zal namelijk twee kleurstellingen van een gloednieuwe, duurzame, Billie Eilish x Nike Air Force 1 droppen.

Het bovenwerk van de nieuwe Air Force is gemaakt van materialen, die zijn verzameld van de vorige Eilish x Nike sneakers. Dit creëert een nieuwe esthetiek voor de super populaire sneaker en is ook nog eens duurzaam. Met deze stap onderstreept het duo hun gezamenlijke inzet voor een betere wereld.

We kunnen het silhouet verwachten in twee colorways: ‘Mushroom’ en ‘Sequoia’. Het gebruik van restmaterialen zorgt voor een wat lompe patchwork look op de Air Force die perfect past in het huidige seizoen. Bekijk hieronder de officiële foto’s van de paartjes!

De Nike x Billie Eilish AF1 Low zal verschijnen op 13 december 2022 op BillieEilish.com en op 14 december 2022 wereldwijd bij Nike en geselecteerde retailers in de colorways ‘Mushroom’ en ‘Sequoia’.

Voor meer retailers en raffles kun je de Sneakerjagers release kalender bekijken. Daarnaast kun je meer te weten komen door op de buttons aan de zijkant te klikken. Via onderstaande button kun je meer Billie Eilish sneaker designs bekijken in onze sneakerzoekmachine.

Billie Eilish Air Force Nike