Skip to content
Newsfeed

Bekijk hier de JJJJound x A Bathing Ape BAPE STA

21 december 2021 16:00
Bekijk hier de JJJJound x A Bathing Ape BAPE STA

Na hun recente samenwerking met New Balance, brengt JJJJound samen met A Bathing Ape een nieuwe BAPE STA uit. De sneaker heeft een minimalistisch design en komt hoogstwaarschijnlijk in het voorjaar van 2022 uit.

JJJJound werd in 2006 door Justin Saunders opgericht als een persoonlijke blog. Bij het maken van de blogs, richtte hij zich voornamelijk op afbeeldingen. In 2008 verwijderde Justin de teksten van zijn blogs en werden de verzameling foto’s als een soort persoonlijk moodboard voor hem.

Al gauw trokken de op afbeelding gebaseerde blogs van JJJJound een hoop aandacht. Justin werd later door The New York Times ingeschakeld als bijdrager voor de herenstijlen voor T Magazine. Ook werkte JJJJound aan verschillende projecten samen met namen als Virgil Abloh, Heron Preston en New Balance.

Nu brengt Justin en zijn ontwerpteam samen met A Bathing Ape de JJJJound x BAPE STA uit. De sneaker heeft een minimalistisch design en heeft een off-white tintje. Op het middenpaneel is het STA logo te vinden en kleurt samen met de hieltab en buitenzolen grijs. Op de tong is het A Bathing Ape logo te zien en zijn de bovenste eyestays in het zilver gezet.

Verder worden de kicks afgeleverd in een speciale schoenendoos. Hierop is de bekende CAMO print van A Bathing Ape te zien met een gouden JJJJound branding. De JJJJound x A Bathing Ape BAPE STA zal hoogstwaarschijnlijk in het voorjaar van 2022 gereleased worden.

JJJJound BAPE STA