Skip to content
Newsfeed

Bekijk hier de Billie Eilish x Nike Air Force 1 High

16 december 2021 17:42
Bekijk hier de Billie Eilish x Nike Air Force 1 High

De Air Force 1 viert in 2022 zijn 40-jarige bestaan. Om dit te vieren, komt het merk samen met artiest Billie Eilish voor een nieuwe Air Force 1 High. De sneaker heeft een ‘Mushroom’ colorway en komt in 2022 uit.

Billie Eilish is een Amerikaanse singer- en songwriter en kwam in 2019 met haar debuutalbum ‘When we All Fall Asleep, Where Do We Go?‘. Samen met Nike bracht de artiest ook de Air Jordan 1 High KO en de Air Jordan 15 ‘Beige’ in 2021 uit. Nu voegen de twee namen de Air Force 1 High aan hun samenwerking toe.

De schoen heeft een ‘Mushroom’ colorway en combineert een minimalistisch design met een gedurfde look. Zo is de upper volledig in het beige gezet en gemaakt van faux suède. Over de veters heen zijn meerdere klittenband straps geplaatst.

De zolen zijn opgebouwd uit duurzame materialen. Ook de lacelocks bij de veters zijn in het beige gezet en zijn bedrukt met het bekende stokfiguurtje van Billie Eilish haar merk. Ten slotte kun je een verborgen bericht vinden in de schoen wanneer je de binnenzolen optilt. Zo lees je ‘It’s hard to stop it once it starts‘ en verwijst deze zin naar haar lied genaamd ‘Billie Bossa Nova’.

Helaas is het nog niet bekend wanneer de Billie Eilish x Nike Air Force 1 High uitkomt. Wel zal de sneaker in 2022 verwacht worden. Tot die tijd kunnen wij alvast een kijkje nemen naar de beelden van de sneaker.

Billie Eilish x Air Force 1 High
Billie Eilish x Air Force 1 High
Billie Eilish x Air Force 1 High
Billie Eilish x Air Force 1 High