Skip to content
Newsfeed

Bekijk de officiële beelden van de Nike Air Max 1 ’87 Denim ‘Aura’

25 juli 2023 10:33
Bekijk de officiële beelden van de Nike Air Max 1 ’87 Denim ‘Aura’

De sneaker community kan geen genoeg van het iconische Tinker Hatfield model krijgen. Nike verblijd ons daarom ook regelmatig met nieuwe colorways en probeert ons altijd op een vernieuwde manier te prikkelen. In 2023 wordt dan ook de Nike Air Max 1 ’87 Denim ‘Aura’ verwacht. Een sneaker bedekt in spijkerstof.

Dit is alles behalve de eerste keer dat we denim stof terugzien op een Nike silhouet. Zo zagen we in 2022 bijvoorbeeld de Air Max 1 ‘Dirty Denim’ en in 2023 verscheen de eerste beelden van de ‘Denim Leopard’. Toch zorgt Nike ervoor dat elke release weer wat unieks te bieden heeft en dat is ook zeker terug te zien op de opkomende Denim ‘Aura’.

De opkomende AM1 release maakt gebruik van verschillende kleuren van denim stof. De tong is gemaakt van een ruw soort katoen dat twill wordt genoemd. Ten slotte wordt de sneaker afgemaakt door een witte midsole en een donkerblauwe outsole.

Helaas is er momenteel nog geen release datum voor de Nike Air Max 1 ’87 Denim ‘Aura’ bekend. Echter wordt de sneaker waarschijnlijk ergens in de aankomende maanden van 2023 verwacht. Houd onze Sneakerjagers releasekalender in de gaten voor alle updates over de release.

Nike Air Max 1 ’87 ‘Aura’ zijkant
Nike Air Max 1 ’87 ‘Aura’ achterkant
Nike Air Max 1 ’87 ‘Aura’ zijkant
Nike Air Max 1 ’87 ‘Aura’ detail shot
Nike Air Max 1 ’87 ‘Aura’ detail shot