Skip to content
Newsfeed

Bekijk de officiële beelden van de Nike Air Max 1 ’86 OG ‘USA’

27 augustus 2023 18:00
Bekijk de officiële beelden van de Nike Air Max 1 ’86 OG ‘USA’

Je zou wel kunnen stellen dat 2023 het jaar van de Air Max is. In maart 2023 zagen we bijvoorbeeld de iconische ‘Big Bubble’ terugkeren voor Air Max Day. Steeds vaker zien we de grotere Air unit terugkomen in nieuwe releases, zo ook bij de opkomende Nike Air Max 1 ’86 OG ‘USA’. Lees hier alles over de zwart met wit en rode AM1 drop die we waarschijnlijk in het najaar van 2023 kunnen verwachten.

Wil je meer te weten komen over de ‘Big Bubble’? Lees: Nike Air Max Month: De Big Bubble keert terug

Eerder dit jaar verscheen de ‘USA’ colorway op de golf versie van de Air Max 1. Nu kunnen we ons verheugen op de release van de originele AM1 die rond september 2023 zal plaatsvinden.

Het bovenwerk van de sneaker bestaat zoals we gewend zijn uit mesh met suède overlays van lichtgrijze kleur. De mudguards en de Swoosh komen in de bekende Obsidian kleur. Tenslotte zijn er enkele rode details te zien, bijvoorbeeld op de outsole.

Als jij de Nike Air Max 1 ’86 OG ‘USA’ wilt coppen moet je nog heel even geduld hebben. Neem regelmatig een kijkje op onze releasekalender voor alle updates rondom de ‘USA’ release.