Skip to content
Newsfeed

Bad Bunny en adidas laten fans naar Puerto Rico vliegen

10 augustus 2022 20:01
Bad Bunny en adidas laten fans naar Puerto Rico vliegen

Bad Bunny en adidas hebben in het verleden verschillende sneakers gereleased, allerlei colorways voor de Forum Low, Response CL en Powerphase zijn uitgebracht. Denk bijvoorbeeld aan de ‘The First Cafe‘ en de ‘Easter Egg‘. Het duo komt nu met iets heel speciaals. Ze geven een aantal fans de kans om naar Puerto Rico te vliegen voor een avondje uit. Vervolgens zal er naar New York gevlogen worden om een concert bij te wonen van de Puerto Ricaanse rapper. Een ervaring om nooit te vergeten!

De reis weerspiegelt de eeuwige zomers van Puerto Rico en de creativiteit die Bad Bunny heeft gebracht tot waar hij nu is. Het vliegtuig heeft een baby blauw design en is ontworpen om de fans de unieke Bad Bunny ervaring te geven. De collab wordt duidelijk weergegeven door een oversized Trefoil logo op de staart van het vliegtuig en de tekst ‘Bad Bunny’ wat onder de ramen staat.

Op 27 augustus 2022 zal het concert van de rapper in Bronx, New York, plaatsvinden. Wil je kans maken op deze unieke ervaring? Schrijf je dan snel in via de CONFIRMED-app. De winnaars zullen bekend worden gemaakt op 18 augustus 2022. Hou voor meer winacties vooral onze nieuwspagina in de gaten!

adidas x bad bunny