Skip to content
Upcoming

Back 2 the 90’s met de veterloze Air Jordan 5 ‘Grape’ X Will Smith

6 augustus 2018 15:13
Back 2 the 90’s met de veterloze Air Jordan 5 ‘Grape’ X Will Smith

Wie kent The Fresh Prince of Bel Air niet? De show met niemand minder dan Will Smith in de hoofdrol. Will, gespeeld door Will, droeg vaak Air Jordan’s in de serie.

Nu in 2018 is de retro stijl uit de jaren ’90 helemaal in. Jordan Brand pakt de kans dan ook om hier mooi op in te spelen. De afgelopen tijd heeft het merk veel nieuwe colorways uitgebracht maar brengt nu eéén van de best Air Jordan 5 colorways terug. In de jaren ’80 was er een trend om geen veters in schoenen te dragen met als grootste voorbeeld Run DMC. Maar niemand minder dan Will Smith deed dit ook in de hitserie The Fresh Prince of Bel Air

De Air Jordan 5 ‘Grape’ heeft een van de meeste cleane colorways die het model ooit heeft gekend, met een strakke witte upper. De midsole is de echte eyecatcher, deze heeft een paarse met lichtgroene kleur. Deze kleuren komen ook weer terug in de tong. Wat deze release uniek maakt is het feit dat de veters ontbreken. Om echt terug te gaan naar de manier waarop Will Smith de schoenen droeg is er hiervoor gekozen. Wil je ze toch veteren? Dat zal moeilijk gaan aangezien ook de vetergaten ontbreken. Het sneaker-lek kanaal Py_rates weet ook al te melden dat er nog een kleding collectie bij gaat komen met hoodies en T-Shirts.

Wanneer en waar de Air Jordan 5 ‘Grape’ X Will Smith uit gaat komen is nog niet bevestigd. Maar de geruchten gaan dat de release rond 25 september is.


Air Jordan 5 ‘Grape’ X Will Smith

Releasedatum: Verwacht 25 september
Prijs: T.B.A.
Colorway: White/Grape Ice/Black/ Clear Emerald
Stylecode: T.B.A.

Images: CC Sports & Py_rates