Skip to content
Newsfeed

atmos Tokyo x adidas Originals release ‘Graffiti Pack’

7 februari 2022 21:00
atmos Tokyo x adidas Originals release ‘Graffiti Pack’

atmos Tokyo en adidas Originals zullen binnenkort het ‘Graffiti Pack’ releasen. Het pack bestaat uit een ZX8000 en een Forum Low. Het pack is geïnspireerd door de graffiti artiest ‘RUST’. Wanneer deze in Europa zal releasen is bij ons helaas nog niet bekend.

De originele graffiti tag van de straten van Shibuya is te zien op het design van deze sneakers. Shibuya is één van de wijken van Tokio, dit maakt van dit pack de ideale samenwerking tussen cultuur en sneaker.

Beide sneakers zijn gemaakt van wit leer, met zwart en rode details. Op het bovenwerk staat het trefoil-logo, daarnaast heeft het hele bovenwerk een graffiti branding. Hier zijn onder andere atmos en adidas te lezen. De graffiti branding is geïnspireerd door de graffiti artwork van de artiest ‘RUST’. Zijn artwork is regelmatig te zien is in de straten van Shibuya. De graffiti is op beide modellen hetzelfde, net als de rest van het design en kleurgebruik.

Naast deze overeenkomsten zijn de traditionele aspecten terug te zien. De ZX heeft een back heel clip en de Forum heeft strap aan het bovenwerk.

atmos en adidas Originals willen de drager van de sneakers inspireren om hun eigen art te maken, daarom is er een pen en een extra paar groene veters bijgeleverd. Op deze manier kunnen deze kicks gepersonaliseerd worden en kun je je creativiteit er op los laten.

Het ‘Graffiti Pack’ zal op 11 februari releasen voor inwoners van Japan via de website van atmos Tokyo. Wanneer deze in Europa zal releasen is bij ons helaas nog niet bekend. Hou vooral de release kalender in de gaten! Tot die tijd kunnen we een kijkje nemen naar de afbeeldingen van het pack.

Forum low graffiti pack
Graffiti Pack
adidas x atmos graffiti
Graffiti Pack adidas Originals
ZX8000 graffiti pack
Graffiti pack atmos adidas originals
Graffiti pack adidas
atmos zx8000 graffiti