Skip to content
Newsfeed

ASICS komt met een GEL-Lyte III ‘Quilt Pack’

22 februari 2022 12:00
ASICS komt met een GEL-Lyte III ‘Quilt Pack’

ASICS kom met het GEL-Lyte III ‘Quilt Pack’. Dit pack komt met de colorways ‘Light Indigo’ en ‘Blush’. Het pack dankt zijn naam aan de gewatteerde lining van de twee sneakers. Ook wel quilted genoemd. Het ‘Quilt Pack’ wordt in 2022 verwacht.

Het GEL-Lyte III model komt met twee nieuwe colorways in het ‘Quilt Pack’. Dit pack komt met een ‘Light Indigo’ en ‘Blush’ colorway en heeft een chique monochrome uitstraling. De sneakers hebben ondanks de verschillende colorways een identiek design.

De Blush kleurt roze en heeft een suede upper, met perforaties in de toebox. De kenmerkende gespleten tong van het Gel Lyte III model is natuurlijk ook aanwezig. Deze uitvoering heeft een gewatteerde lining, oftewel ‘quilted’, zoals de naam van het pack al doet verklappen. De inlegzool heeft dezelfde kleur als het bovenwerk van de sneaker. De ‘Light Indigo’ heeft een diepblauwe kleur en beschikt over dezelfde elementen als de ‘Blush’. Bij de ‘Light Indigo’ kleurt de inlegzool ook in een diepblauwe kleur, net zoals het bovenwerk.

Ook de Tiger-logo’s zijn op dezelfde manier geborduurd. De veters en de buitenzool zijn bij beide paartjes crème kleurig. Dit geeft het pack een hoogwaardige uitstraling.

Het ASICS GEL-Lyte III ‘Quilt Pack’ ‘Light Indigo’ en ‘Blush’ heeft nog geen officiële releasedatum. Er wordt verwacht dat de sneakers ergens in 2022 zullen gaan releasen. Volg onze Instagram en Facebook pagina’s om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws! Check ook onze blog voor dagelijkse nieuwtjes over releases, leaks en actuele kortingen.

ASICS Quilt Pack
ASICS
ASICS Gel-Lyte III
ASICS Gel-Lyte
ASICS Gel-Lyte Indigo
ASICS Gel-Lyte III light indigo
ASICS Gel-Lyte zool
ASICS Quilt Pack III
ASICS
ASICS Gel-Lyte III
ASICS Gel-Lyte
ASICS Gel-Lyte Blush
ASICS Gel-Lyte III Blush
ASICS Gel-Lyte zool