Skip to content
Upcoming

ARKK Copenhagen released nieuwe Kanetyk Suede W13

16 april 2019 15:25
ARKK Copenhagen released nieuwe Kanetyk Suede W13

ARKK Copenhagen komt met hun eerste gloednieuwe sneaker van 2019. Dit is geïnspireerd op het retro model Kanetyk Suède W13. Dit keer komt er een collectie in twee colorways uit. De nieuwe sneakers zullen gereleased worden op woensdag 17 april online en in de stores.

Na het succes van de Kanetyk Ash Neon Lime (een Limited Edition colorway) in samenwerking met Overkill Berlin worden er nu twee nieuwe colorways gereleased. Dit keer in de kleuren Off White, Blaxing Orange en in de kleuren Wind Grey en Bright Blue. Door het contrast van de kleuren is het een ideale sneaker voor de zomer. De sneakers zijn geïnspireerd op de 90’s in combinatie met Nordic details. Volgens ARKK CEO Thomas Refdahl liggen de innovaties van de Kanetyk al jaren op tafel. ARKK wilde al langer gebruik gaan maken van gekke kleuren, maar dat is er nooit van gekomen. En nu, na vier jaar in de industrie hebben ze het gevoel dat ze eindelijk een punt hebben bereikt waarop dit wél kan.

EL3801-2251-M EL3800-1118-M

De details

De gloednieuwe colorways hebben beide dezelfde basis. Toch zijn ze opvallend op hun eigen manier, en dit komt door beide colorways die toegevoegd zijn. Door de kleur krijgt de Kanetyk Suede W13 een compleet nieuwe dimensie in het ARKK-model. Het bovenste deel van de Kanetyk is samengesteld met laag op laag premium materialen. Daarnaast is er een combinatie gemaakt van suède en mesh om een retro, color-blocked stijl te realiseren. Hierdoor krijgen de sneakers zowel een nostalgisch als modern uiterlijk. Deze stevige nieuwe sneaker van ARKK heeft een ruig silhouet met een old school vibe en verrassende details. De reflecterende details en subtiele, geborduurde branding maken de sneaker helemaal compleet.


Arkk Copenhagen Kanetyk 'Bright Blue'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
EL3801-2251-M
EL3801-2251-M

Arkk Copenhagen Kanetyk 'Blazing Orange'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
EL3800-1118-M
EL3800-1118-M