Skip to content
Events

Approved Sneakers: De plek om dat ene unieke paartje te vinden op Sneakerness Rotterdam

18 november 2019 16:00
Approved Sneakers: De plek om dat ene unieke paartje te vinden op Sneakerness Rotterdam

Approved Sneakers is sinds 2014 de plek om vintage en limited edition sneakers en streetwear te kopen. Gelukkig voor ons heeft Approved Sneakers ook een stand op Sneakerness Rotterdam.

Approved Sneakers

De eigenaar van Approved Sneakers begon al in 2001 met het verzamelen en verkopen van sneakers. In 2014 is hij als ervaren sneakerverzamelaar Approved Sneakers gestart. In de webshop zijn vooral de exclusieve en moeilijk verkrijgbare sneakers te koop. Het doel is om alle activiteiten rondom de webshop van Approved Sneakers volledig te ontplooien. Ook wordt er gekeken naar zowel online als offline mogelijkheden zoals pop-up shops, evenementen en concepten in Europa.

Sneakerness Rotterdam is een perfect voorbeeld van zo’n evenement waar Approved Sneakers aanwezig zal zijn. De stand op Sneakerness zal een breed assortiment bevatten van oude vintage modellen tot aan de nieuwste limited edition releases. Approved Sneakers is dus de perfecte plek om dat ene speciale paartje te vinden op Sneakerness Rotterdam. De roulatie voor sneakers die zij meenemen naar dit evenement is heel erg gevarieerd. Van ladingen vintage Air Jordan en Air Max tot aan nieuwe Air Force 1’s of Dunks. Ook handig om te weten is dat je bij Approved Sneakers altijd kunt pinnen.

De eerste sneakeraankoop van de eigenaar van Approved Sneakers was de Air Max Pegasus. De meest recente aankoop is onderdeel van één van de meest gehypete sneakersamenwerkingen ooit, de Travis Scott x Nike Air Force 1. Facebook en Instagram zijn volgens hem ook de plek om het makkelijkst in contact te komen met mede sneakerliefhebbers en zo aan nieuwe paartjes te komen. Op Sneakerness Rotterdam zal Approved Sneakers hun mooie collectie meebrengen en leuke goodies weggeven. Mocht je meer willen weten kan je hun website, Instagram en Facebook bekijken.

Sneakerjagers is trots mediapartner van Sneakerness 2019 Rotterdam. Houd daarom onze Sneakerness Rotterdam pagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws rondom dit evenement.

Approved Sneakers Sneakerness Rotterdam
Approved Sneakers Sneakerness Rotterdam
Approved Sneakers Sneakerness Rotterdam
Images by Approved Sneakers