Skip to content
Newsfeed

Alles wat we tot nu toe weten over Yeezy Day

28 juli 2022 16:30
Alles wat we tot nu toe weten over Yeezy Day

Het is ondertussen alweer het vierde jaar op rij dat in augustus Yeezy Day wordt georganiseerd. Op deze speciale dag wordt ieder jaar weer de samenwerking tussen Kanye West en adidas gevierd met een waslijst aan restocks en nieuwe releases. Dit jaar vindt de feestdag hoogstwaarschijnlijk plaats op 2 augustus 2022 in de USA en Canada, en op 3 augustus 2022 in Europa, China, Japan en Korea.

In 2022 droppen er weer meerdere hoog geanticipeerde restocks. Zo keert na 7 jaar eindelijk weer de Yeezy Boost 350 ‘Turtle Dove’ terug. Ook zien we restocks van de Yeezy Boost 700 V2 ‘Static’ en Yeezy Boost 350 v2 ‘Core Red’.

Ook droppen er weer een hoop nieuwe sneakers. Zo komen onder meer de Yeezy Foam RNNR ‘MX Carbon’, Yeezy 450 ‘Utility Black’ en Yeezy 700 Boost ‘High-Res Blue’ uit in Europa. In de US dropt ook nog de sok-achtige Yeezy Knit RNNR ‘Fade Azure’.

We verwachten dat ‘YEEZY Day’ op 3 augustus plaatsvindt in Europa. De verschillende releases zullen op die dag plaatsvinden via de adidas Confirmed app. Kijkend naar de voorgaande jaren, lijkt het erop dat elk half uur een andere schoen te verkrijgen zal zijn. Hou dus gedurende dag goed de app in de gaten! Bekijk de afbeelding hieronder voor afbeeldingen van alle verwachte Yeezy Day drops.

Vergeet ook niet de Sneakerjagers app te downloaden! Hier vind je het laatste sneaker nieuws, een release kalender, leuke giveaways en sneaker release informatie allemaal in één plek.