Skip to content
Upcoming

WIN! Nike Air Max 90 LX ‘Illusion Green’ bij SneakerBAAS

22 december 2020 09:00
WIN! Nike Air Max 90 LX ‘Illusion Green’ bij SneakerBAAS

We zijn alweer aangekomen bij de laatste dagen van de Sneakerjagers Advent Calendar. Veel mooie prijzen zijn al weggegeven, maar gelukkig valt er nog het een en ander te winnen. Vandaag kan jij bij ons, in samenwerking met SneakerBAAS, de Nike Air Max 90 LX ‘Green’ winnen. Naast deze giveaway heeft SneakerBAAS vanaf 22 december, 24 uur lang een sale lopen. Tijdens deze sale scoor jij 10% korting op alles met de code SJ10.

De Nike Air Max 90 bestaat al sinds 1990 en is sinds die tijd niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De ‘Radiant Red’, oftewel de ‘Infrared’ colorway, is nog steeds bij velen een absolute alltime favorite. Na aanleiding van de dertigste verjaardag zijn er extra veel colorways uitgekomen dit jaar. Ook zagen we veel OG colorways terugkeren. 2020 was een super jaar voor de Air Max 90.

Nike Air Max 90 LX ‘Illusion Green’ | CW3499-300

De Nike Air Max 90 ‘Illusion Green’ is een opvallende colorway op het klassieke model. Op de zijkant zien we dat er gebruik is gemaakt van luipaard print dat is gemaakt van suède. De toebox heeft een groene kleur gekregen en is gemaakt van getrommeld leer, terwijl het gebied rondom de enkel is gemaakt van groen badstof. De mudguard en mudfoot zijn gemaakt van blauw denim met de Swoosh gemaakt van roze TPU materiaal. Volt details zijn te vinden op de eyelets, hiel en gebied rondom de Air Unit. Een leuk detail is het ‘Have a Nike Day’ bloemetje dat is geplaatst op de tong en insole van de sneaker. Kijkend naar de zool is deze wit en wordt dit gecombineerd met een een volt-roze outsole.

Sneakerjagers Advent Calendar

Deze Nike Air Max 90 LX ‘Illusion Green’ kan jij nu winnen via de Sneakerjagers app. Wil jij weten hoe je precies meedoet, klik dan HIER. Vergeet vandaag ook niet gebruik te maken van de exclusieve Sneakerjagers sale op SneakerBAAS met de code SJ10.


Air Max LX 'Illusion Green'
Air Max LX 'Illusion Green'
Air Max LX 'Illusion Green'
Air Max LX 'Illusion Green'